Klubmestre 2019 i AAIF Svømning er fundet

Print Friendly, PDF & Email

29 svømmere deltog, da Aabybro Svømmeklub afholdte klubmesterskab i konkurrenceafdelingen. Både drenge og piger kæmpede om pokalen, men der blev kun en vinder for damerne og en for herrerne.

Ophelia, Ida og Therese. Foto: Privat

Der blev kamp til stregen, da konkurrenceafdelingen sluttede sæsonen af med et brag af et klubmesterskab lørdag d. 22. juni 2019. Med både 200m og 100m på programmet var der lagt op til at der skulle hentes mellemdistancepoint, der sammen med sprintpoint fra julestævnet lægges sammen for at finde klubmestrene 2019. Dermed var der lagt op til at både sprintere, men også mellemdistancesvømmere kunne udfordre hinanden i kampen om point og der var kamp til stregen om de forskellige placeringer både ved herrerne og damerne.

3. Sebastian Porsborg & Mathias Barslev

Mesterskabet udregnes efter en ny pointtabel, der er ændret frit efter Rudolph-pointsystemet. Dermed gives der 25p, hvis man svømmer den hurtigste tid i verden i sin aldersgruppe. Pointene fordeler sig på langsommere tider giver mindre point. De bedste 3 løb fra julestævnet (25m/50m) og de bedste 3 løb fra sommerstævnet (100m/200m) tæller.

Klubmesterskabet afsluttedes med en nåleuddeling, hvor klubben præmierer de svømmere, der har forbedret sig så meget at de har opnået Dansk Svømmeunions nåletider. De får der nålen til evigt eje sammen med et diplom.