Klinik Rokkjær åbner i Nørhalne 

Foto: Camilla Rokkjær midt i Klinik Rokkjær
Print Friendly, PDF & Email


Klinik Rokkjær åbner i Nørhalne 

Camilla Rokkjær er 33 år og kommer oprindeligt fra Mors, men har boet  i Aalborg en hel del år efterhånden. Camilla har altid haft en stor drøm om at blive selvstændig og kunne åbne en klinik i eget hjem. 


Det har hun nu endelig fået muligheden for, efter at hun sammen med kæresten har købt hus og slået sig ned i Nørhalne. 

Camilla Rokkjær fortæller til Jammerbugtposten.dk at hun åbner op for kunder  mandag d. 3. oktober 2022 og holder reception lørdag d. 8 oktober på adressen Bakmøllevej 45 9430 Vadum. 

  • Jeg har været uddannet kosmetolog siden 2010 og har derudover også taget en uddannelse som helsekost vejleder i Helsam og arbejdet nogle år i Matas.
  • Jeg har arbejdet flere år i to af de store klinikker i aalborg (VIDA og mekini). Her stoppede jeg i august måned for at gøre klar til at kunne åbne egen klinik. 
  • Jeg laver alt fra bryn og vipper, massage, ansigtsbehandlinger og så er jeg ekspert i bodysugaring. Jeg er gået efter at lave en hyggelig klinik, hvor kunderne kan føle sig hjemme og føle sig trygge. 
  • Personligt går jeg meget op i at vi passer på miljøet og naturen. Derfor er de produkter jeg har valgt til klinikken, så vidt muligt naturlige, og enten lokale eller produceret et sted, hvor der er taget højde for miljøet i produktionen, slutter Camilla.