Klassisk klaverkoncert med den tyske pianist Andreas Mühlen på Tranum Strandgård

Andreas Mühlen


Onsdag den 3. august kl. 20 slår Tranum Strandgård dørene op for årets 6. koncert med den tyske pianist Andreas Mühlen. Han er uddannet på Robert-Schuman Universitet i Düsseldorf, har givet koncerter i og uden for Europa.

Hans repertoire rækker fra værker fra barokken til det moderne tonesprog og omfatter også sjældent spillede komponister. Andreas Mühlen har optrådt i utallige radio- og tv-udsendelser i mange lande. Derudover har han udgivet mange cd’er. Han er en pianist, der er i stand til at sætte sig ind i en bred vifte af musikalske stilarter og fortolke dem med følsom empati.

-- annonce ---


Koncerten vil bestå af to afdelinger. Først spiller Mühlen Beethovens sonater opus 10 nr. 1 og opus 13. Efter pausen spilles udvalgte præludier af Debussy og Ungarske danse af Emanuel Moór. Ifølge aktuelle samtaler med forskellige musikforskere vil der være tale om en uropførelse af Emanuel Moórs Ungarske danse.

Efter koncerten vil Andreas Mühlen udbyde nogle cd’er til salg. Det indkomne beløb vil blive videresendt til hjælp til Ukraine.