Kirkegårdsløb på Jetsmark Kirkegård med QR-koder

Jetsmark Kirke
Jetsmark Kirke Foto: Jammerbugtposten.dk

Har du været forbi kirkegården ved Jetsmark Kirke ? – Løbet åbnede lørdag den 13. februar, men er åbent helt til og med uge 8, i dagtimerne, alle dage i begge uger.

Det er en udendørs aktivitet for alle, der har lyst til frisk luft og lidt at tænke over, på Jetsmark Kirkegård. Et orienteringsløb rundt på kirkegården med opgaver, der skal løses og en rute, der skal gås for at nå hele ’løbet’ igennem.

-- annonce ---


Du skal blot medbringe en mobiltelefon med kamera og en QR-scanner installeret på telefonen. Det er gratis at deltage, og man møder op ved kirkekontoret – her hænger den første post på ruden til højre ved siden af døren til kontoret, som så scannes med QR-scanneren. Opgaven gemmer sig inde ’bag’ koden.

Løbet er egnet for både familier med børn i flere aldre og andre, der kunne have lyst. Når man til den sidste post, venter der en overraskelse!

I en tid med nedlukning, ekstra skærmtid og megen tid derhjemme, inviterer kirken til en anderledes måde at være sammen på i familien. Du lærer bl.a. noget om kirkegården, og du får brugt din tid på en god måde, når du tager familien med udenfor.

Tag det varme tøj på og kom og besøg kirkegården, hvor vi håber, der er ’plads’ til alle, der gerne vil gå turen. Husk, forsamlingsforbuddet på 5 også gælder på kirkegården, og også her holder vi afstand.