Kim Nibe: Jeg bliver så træt

Kim Nibe
Formand Brovst Vælgerforening Venstre Kim Nibe

AF Formand Brovst Vælgerforening Venstre
Kim Nibe Elmevej 9460 Brovst

Jeg bliver så træt!

-- annonce ---


I den forgangne uge er der sendt et brev til Jammerbugt Kommunes medarbejdere, fra konstitueringsgruppen bestående af SF, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre. Til dette brev, stiller mindretalsgruppen, bestående af Konservative, Lokallisten og uden for parti John Bjerg, sig kritisk og ønsker en juridisk undersøgelse om hvorvidt denne slags breve må sendes fra den ene eller anden mailadresse. 

Nej hør nu her: Når et medlem af Konservative sætter spørgsmålstegn ved ledelsen og medarbejderne, samt arbejdsmiljøet i Jammerbugt Kommune og samtidig næsten sætter lighedstegn mellem en diktaturstat der lige nu er i åben konflikt med et fredeligt land, og ledelsen i Jammerbugt Kommune, ja så skal den ansvarlige politiske gruppe reagere.

Indlægget fra det konservative medlem af kommunalbestyrelsen udsprang af en gammel personalesag i kommunen og en ny personalesag, som man forsøger at spinde tråde imellem. Altså at der skulle være tale om en slags vendetta. Alle kræfterne er spildte og intet andet end ganske ufordøjelig støj.

Faktum er, at i en personalesag kan hverken øverste ledelse eller politisk ledelse udtale sig. Man må formode, at der foreligger et juridisk grundlag for personalesagen. Så burde sagen jo i virkeligheden stoppe der og politikerne burde sætte sig tilbage til arbejdsbordet. Men ak nej! Nu er vi ude en diskussion om hvilken mailadresse der bliver brugt til at sende dit dut og dat. Og det er her jeg bliver usigeligt træt. 1211 borgere i Jammerbugt Kommune satte deres demokratiske kryds ud for Det Konservative Folkeparti, men hvad har de 1211 stemmer fået? Intet! Absolut intet. 

Hvis man tager stemmetallet fra de øvrige i mindretalsgruppen, så er der i alt 2.283 stemmer der ikke bliver brugt til andet end støj!

Politik er defineret ved at man i fællesskab når frem til løsninger og kompromiser de steder hvor der findes uenighed. Når man er valgt ind i en kommunalbestyrelse, men konsekvent vælger at sætte sig uden for, ja så får man ikke indflydelse på den politik der bliver bedrevet.

Det næste jeg bliver nødt til at kaste mig over, er en udtalelse fra Hr Jørgen Ravn Christensen i P4 Nordjylland 25. april. Her bliver Ravn spurgt af journalisten, om hvorvidt man selv kan gøre noget for at skabe et bedre samarbejde. Til dette svarer Ravn at: citat ”det mener jeg ikke, de kender vores holdninger og de ved hvor vi er, så de kan bare komme”. Sådan en udtalelse fordrer bestemt ikke et ønske om samarbejde. 

SF, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre er ikke altid enige om alt, men én ting de dog enige om: Nemlig at finde løsninger, skabe rammer og muligheder for borgerne i denne utroligt skønne kommune. Er det altid de perfekte løsninger? Nej det er det ikke, men konstitueringsgruppen arbejder benhårdt og seriøst på at balancere politikken ud fra de rammer regeringen, økonomien og lovgivningen sætter. Uden selv at være en del af kommunalbestyrelsen, vil jeg dog antage, at man kan sætte sig ved bordet og byde konstruktivt ind med ideer, løsninger og muligheder, på lige fod med de andre i de respektive udvalg. 

Jeg er nok ikke den eneste der bliver en anelse træt – kom nu tilbage til de voksnes bord og tag arbejdshandskerne på, frem for at bruge krudtet på evindelige skriverier der tenderer personkritik.

LÆS OGSÅ: Program for Sommersang På Bratskov til august er offentliggjort 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn