Kasper Kirk er ansat som ny træner til damerne i Aabybro HK

Håndbold
Håndbold Arkivbillede

Aabybro HK har til den forestående sæson ansat ny træner til damerne. En dygtig ung træner, som hedder Kasper Kirk, og som vi er rigtig glade for, lyder det fra klubben.

Kasper skal indgå i et stærkt makkerskab med Anette Sloth Andersen, som i de foregående sæsoner har ydet en kæmpe indsats med at få Aabybros damer tilbage på sporet. Det er hun i den grad lykkedes med, og til den kommende sæson er vi hele tre damesenior hold.

-- annonce ---


Kasper udtaler følgende her forud for en ny spændende sæson:
Efter nogle gode måneder med træning, er vi nu klar til at komme igang med sæsonen.
Vores hold 2 og 3 har allerede været igang med deres første kamp, hvilket endte med en sejr til begge hold.

I dag søndag spiller 1.holdet deres første turneringskamp, hvilket vi ser meget frem til.
1.holdet består i år af, en flok rigtig dygtige piger, som sidste år spillede U19 2.div.

Derudover har vi fået 2 rutineret spillere med, som tidligere har spillet divisions håndbold. Med det setup på 1.holdet, har vi helt klare forventninger om at vi skal vinde serie 2 puljen, og dermed spille serie 1 efter jul, hvor vi forhåbentlig kan komme videre op gennem rækkerne.

Vi har i år 2 hold i serie 2, hvor det ene er en flok damer, som vi håber og forventer kan blive i serie 2.

Vores 3.hold består af en flok unge piger, som sagtens kan begå sig på højere niveau end serie 3, hvilket de spiller i denne sæson. Derfor er forventningen også at de rykker op i serie 2, så vi efter jul har 2 serie 2 hold og 1 serie 1 hold.

Jeg kan som træner se rigtig meget potentielle i de spillere som jeg har til rådighed, både på hold 1, 2 og 3, er der spillere, som langt fra er færdigudviklet som håndboldspiller, og dermed har jeg store forventninger på sigt med disse piger.

Ift. Træningen er vi oftest mellem 12 og 22, og vi håber på at blive endnu flere, da vi altid kan bruge nye spillere, hvilket der allerede er kommet. Hos os er der både plads til hygge, sjov og seriøsitet, så der er plads til alle, slutter Kasper Kirk.