Journalisten og naturfotografen Jan Skriver holder foredrag om Limfjorden for foreninger på Gjøl

Jan Skriver
Print Friendly, PDF & Email

Til daglig har foreningerne Gjøl Fisker- og Bådelaug, Gjøl Ro- og Kajakklub, Gjøl Sejlklub og Natur- og Kulturcaféen på Gjøl Havn ret forskellige fokusområder. Eneste fælles interesse er måske i virkeligheden havnen og fjorden.

Med det som udgangspunkt har bestyrelserne for de fire foreninger lavet en aftale med Jan Skriver om, at han 14. november kommer og giver en uforglemmelig aften med Limfjorden i centrum.


Brug en mørk novemberaften i godt selskab med medlemmer fra de arrangerende foreninger og sikkert også med mange andre interesserede mennesker. Arrangøren lover dig, at du ikke bliver skuffet, for du vil blive forkælet med flotte billeder, interessant viden og gode historier.

Torsdag 14. november kl. 19.00 på Gjøl Kro

Fugle, fisk, fjordliv og miljø i en tid med klimaforandringer

Et foredrag om Limfjorden af journalisten og naturfotografen Jan Skriver

Jan Skriver har beriget os med artikler, fortællinger, fotos og TV-udsendelser i mange år. Naturen og miljøet er omdrejningspunkter i hans arbejde. Nogle husker ham som journalist på Nordjyske, andre mindes TV2 Nords naturudsendelse ”I naturen”, som Jan Skriver tilrettelagde i en årrække. I 2018 var han redaktør af fritidsfiskernes blad, ”Danske Fritidsfiskere” og nu er han nordjysk lokalredaktør for ”Jæger”, som er medlemsblad i Danmarks Jægerforbund. For nogle år siden skrev han bogen Limfjorden, hvor han med let pen og egne fotos fortæller om fjordens miljø og kampen for det rene vand. Kom og nyd en aften i selskab med en af Danmarks bedste naturformidlere.

Foredraget arrangeres i fællesskab af Gjøl Fisker- og Bådelaug, Gjøl Ro- og Kajakklub, Gjøl Sejlklub og Natur- og Kulturcaféen på Gjøl Havn.

Pris 150 kr. For medlemmer af de arrangerende foreninger er prisen 125 kr. Beløbet, hvoraf 55 kr. går til kaffe og kage på kroen, betales ved indgangen.