Jetsmark Badmintonklub får ny visionær bestyrelse

Den nye bestyrelse i Jetsmark Badmintonklub. Fra venstre Vibeke Lundtoft Johnsen, Rikke Lodberg, Mads Nysted Christensen, Mette Hansen, Karsten Hjort, Steppi Hjort, Trine Thomsen og Kaja Haucke Madsen. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Jetsmark Badmintonklub får ny visionær bestyrelse

Jetsmark Badmintonklub har valgt en ny bestyrelse på otte medlemmer, som allerede er i fuld gang med at planlægge næste sæson.

På en ekstraordinær generalforsamling blev den nye bestyrelse valgt, hvilket markerer starten på et nyt kapitel i klubbens historie. Den nye bestyrelse består af formand Karsten Hjort og kasserer Mads Nysted Christensen. Derudover er Trine Thomsen, Steppi Hjort, Mette Hansen, Kaja Haucke Madsen, Vibeke Lundtoft Johnsen og Rikke Lodberg alle valgt.

Den nye bestyrelse er allerede trukket i arbejdstøjet for at forberede og udvikle idéer til den kommende badmintonsæson i Jetsmark.

Jetsmark Badmintonklub har i de seneste år oplevet stor medlemsfremgang på ungdomssiden, og ungdomsarbejdet vil fortsat være en central del af klubbens aktiviteter. Socialt samvær på tværs af årgangene og et godt fællesskab vil være kerneværdier i klubben.

Derudover vil badminton for voksne også få et løft, så klubben igen kan tiltrække områdets mange badmintonglade motionister.

Formand Karsten Hjort. Foto: Privat

”Med færdiggørelsen af vores nye idrætscenter og tilhørende café, kan vi nu tilbyde vores medlemmer rigtig gode faciliteter, og vi glæder os til at præsentere vores badmintontilbud til den nye sæson,” udtaler den nyvalgte formand Karsten Hjort.

Han tilføjer: ”Vi vil skabe en klub med en sund økonomi og de bedst mulige rammer for badmintonsporten i Jetsmark.”

For to år siden var Jetsmark Badmintonklub tæt på opløsning. Kun med hjælp fra rutinerede klubmedlemmer Erling Mikkelsen, Poul Erik Carstensen og Michael Heden – som tog en tørn i bestyrelsen – lykkedes det at redde klubben, hvilket alle er taknemmelige for.

Derudover skylder Jetsmark Badmintonklub en kæmpe tak til Anette Christiansen, som har fået alle enderne til at mødes og derudover taget en ekstra trænertjans.

Den nye badmintonsæson i Jetsmark starter op primo september måned og der bliver info og tilmelding via jetsmarkbk.dk