Jesper Steinmetz holder foredrag i Jammerbugt

Jesper Steinmetz
Jesper Steinmetz Pressebillede

Vi kender ham også iført smoking på den røde løber ved Oscar-uddelingen i Hollywood, eller iført shorts foran Det Hvide Hus i Washington DC, hvor han bor.

Jesper Steinmetz har i 10 år været TV2s mand i USA. Han har rapporteret fra alle 50 stater, stået midt i voldelige raceuroligheder i Ferguson og Baltimore, dækket orkaner og andre naturkatastrofer og rykket ud midt om natten, når der igen var masseskyderi et sted i det enorme land.

-- annonce ---

Jesper Steinmetz har et indgående kendskab til amerikanerne, og til hvordan det kan være, at de valgte en mand som Donald Trump til at sidde på landets mest magtfulde post. Gennem sit job har Steinmetz mødt Donald Trump ved flere forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre! For, som Steinmetz har oplevet på egen krop, kan Trump både være brutal og imødekommende.

TV2s USA-korrespondent har gennem sine næsten ugentlige reportagerejser mødt amerikanere – høj som lav – og fortæller i dette personlige foredrag om livet som USA-korrespondent samt om det nye præsidentvalg i november 2020, hvor ingen endnu ved, hvad der kommer til at ske.

Kom og få et unikt indblik i den amerikanske situation sammen med én af Danmarks dygtigste korrespondenter.

Detaljer

Dato:3 november
Tidspunkt:19:30 – 21:30
Pris:kr.250 – kr.350

Sted

DGI Huset AabybroJens Møllersvej 3
Aabybro, 9440 Danmark

Køb billetter: https://eventjammerbugt.dk/event/jesper-steinmetz/