JammerbugtFC stor sejrede 7-1 i sidste test

Print Friendly, PDF & Email

Det var et Jammerbugt FC hold i målhumør, der pudsede formen af en sidste gang, inden det næste weekend gælder point i 2. division i forårets første dyst mod Næsby.

Fredag aften tjekkede divisionskollegaerne Brabrand ind på kunstgræsset i det nordjyske, og de kom klar til kamp. 3 x 40 minutter var der på programmet og Brabrand startede som lyn torden og fik spoleret Jammerbugt FC’s planer i kampens indledende fase.

Det var dog Jammerbugt FC, som var tættest på scoring først, da Max Møller efter 10 minutter ramte stolpen. Men kun to minutter efter var det Brabrand, som på en omstilling bragte sig i front 1-0.

Herfra tog Jammerbugt FC så over, og resten af opgøret var der ikke tvivl om, hvem der havde taktstokken. Først udlignede Bardhec Bytyqi på oplæg fra Sead Gavranovic efter et godt angreb. Få minutter senere erobrede Max Møller bolden og spillede Lasse Storvang fri til scoring. Angriberen bragte Jammerbugt FC i front 2-1 og inden 1. halvleg var omme øgede hjemmeholdet også til 3-1.

Denne gang var det Storvang, der sendte Max Møller afsted mod mål. Den hurtige offensivspiller blev nedlagt i feltet. Kaptajn, Christian Rye, sørgede for at sparke straffesparket i nettet.

2. halvleg bød på yderligere tre scoringer. Først gjorde Max Møller det til 4-1, dernæst sørgede Søren V. Pedersen, efter et hjørnespark fra Mads Larsen, for at gøre det til 5-1 og senere blev Christian Rye dobbelt målscorer, da han bragte Jammerbugt FC på 6-1.

I 3. halvleg blev det til slutresultatet 7-1 på et mål af Andreas Bruhn, der drev bolden flot frem over Brabrands banehalvdel, inden han sendte den fladt i mål. Der var faktisk chancer til flere mål i en solid indsats fra Jammerbugt FC, der virker klar til sæsonpremieren om en uge.

Udover storsejren kunne Jammerbugt FC trænerteamet glæde sig over at få set hele truppen i kamp over de tre halvleje. Nu venter en uges træning og så skal der hentes point hjemme mod Næsby i den udsatte kamp fra efteråret.