JammerbugtFC sejrede i målfest mod Middelfart

JammerbugtFC
Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Det endte med en sandt målfest, da Jammerbugt FC viste stor kvalitet på udebane mod Middelfart Boldklub og sejrede hele 5-3 i sæsonens 2. runde.

Efter den lidt afventende start på kampen kom der gang i løjerne efter 11 minutter, da Morten U. Thomsen kom på en bold i dybden. I feltet blev angriberen nedlagt af en fremadstormende fynsk keeper, og så blev der peget på pletten. Straffesparket satte Sead Gavranovic sikkert i kassen. Det blev startskuddet på en begivenhedsrig affære.


Fem minutter senere sendte Jammerbugt FC igen en dybdebold mod værternes mål. Denne gang fra Sead Gavranovic. I feltet var Lasse Storvang på den og netop som det på ny lugtede af straffespark, var angriberen elegant på benene igen og sparkede bolden i nettet til 2-0.

Det blev 3-0 nogle minutter senere og igen var det Lasse Storvand, der var på pletten. Jammerbugt FC angriberen var først over en løs returbold lige uden for feltet og herfra sparkede han den resolut i nettet.

1. halvlegs målfest var endnu ikke slut. Kort før pausefløjtet fandt Storvang sin angrebskollega Morten U. Thomsen inde foran mål, og så blev et velorkestreret angreb afsluttet med målet til 4-0.

Øvelsen var nu at holde kadencen i de sidste 45 minutter også. Men Middelfart Boldklub gav ikke så let op. På bare tre minutter reducerede værterne til 1-4 og 2-4, og det rystede Jammerbugt FC mandskabet, som ellers var gået til pausen med stor ro og selvtillid.

De nordjyske divisionsdrenge fandt dog også fodfæste igen og lukkede opgøret med en femte scoring blot to minutter senere. Efter et fint opspil sendte Mads Larsen fra baglinjen bolden fladt i feltet og her sørgede Sead Gavranovic for, at det blev 2-5 på måltavlen.

Det var en særdeles action fyldt kamp og bolden kom da også i nettet endnu en gang, da gæsterne med godt 20 minutter igen fik reduceret til 3-5.

Herefter kom der mere ro over opgøret, og måltavlen, og Jammerbugt FC kørte sejren i hus. En flot og underholdende en af slagsen. Dermed er det maksimumpoint fra sæsonens to første runder, inden det i midtugen gælder pokalbold på Soffy Road i Vejgaard.

– Det bliver en lidt tøvende start de første 5-10 minutter. Men resten af 1. halvleg holder vi dem godt væk og vi får gjort de ting, vi har aftalt. Vi spiller en rigtig god kamp på en svær udebane og får scoret nogle gode mål med dybe bolde og skarpe omstillinger, evaluerede Bo Zinck på vejen hjem fra Fyn med 3 point i tasken.

Cheftræneren var særdeles tilfreds med sit hold, selvom han helst havde været starten på 2. halvleg foruden.

– Efter pausen ryster de to hurtige mål os. Det var ikke godt nok og vi havde talt om i pausen, at vi netop skulle ud og holde fast. Men scoringerne gør, at de lugter blod og vi vakler. Men vi mander os op, lukker kampen med vores femte mål og kører den hjem i en speciel 2. halvleg, lød det fra Zinck, som ikke kunne bede om mere fra sine spilleres start på sæsonen.

– Det var en god skalp og en god kamp at vinde. Det var fantastisk at se sådan en præstation og sådan et resultat mod så godt et hold. Det var super godt og vi kan være meget tilfredse. Også fordi flere af vores offensive spillere får scoret. Det er virkelig en positiv start. Nu er det seks point fra de to første runder og vi har fået fyldt selvtillid på tanken. Og så er jeg meget tilfreds og glad for den gode start på, hvad der bliver en hård uge for os. Allerede tirsdag skal vi på udebane igen. Denne gang i Vejgaard i forbindelse med pokalturneringen, og derefter går turen til Sjælland til endnu en svær udebanekamp.

Middelfart Boldklub – Jammerbugt FC: 3-5 (0-4)
11’ 0-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
16’ 0-2 Lasse Storvang, Jammerbugt FC
22’ 0-3 Lasse Storvang, Jammerbugt FC
42’ 0-4 Morten U. Thomsen, Jammerbugt FC
46’ 1-4 Frederik Høgh, Middelfart Boldklub
48’ 2-4 Kim Elgaard Dahl, Middelfart Boldklub
50’ 2-5 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
69’ 3-5 Frederik Høgh, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Marcus Bundgaard Sørensen – Michael Stokbro, Simon Jensen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen (Emil A. Nielsen) – Sead Gavranovic, Christian Rye, Mathias Mortensen (Anders R. Jensen), Bardhec Bytyqi (Max Møller) – Lasse Storvang (Viktor Ahlmann), Morten U. Thomsen (Søren V. Pedersen).

Ikke benyttet: Emil From, Essam Salamoun.