JammerbugtFC hentede alle 3 point i Svendborg

Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC hentede femte sejr på stribe med hjem fra Svendborg lørdag middag, hvor det trods en sen forskrækkelse endte med en 3-2 sejr.

Fra første fløjt satte Jammerbugt FC sig på bolden og tog dirigentstokken med et fast greb. Tålmodigt og sikkert blev spillet bygget op, og de blå skulle ikke vente længe på det første mål.

I det syvende minut blev en høj bold sendt i feltet og efter en halv clearing fra værterne pillede Lasse Storvang bolden ned for fødderne af Bardhec Bytyqi, som var hurtig til at trykke af. Et fladt, hårdt og præcist skud smøg sig ind ved foden af den ene stolpe til en Jammerbugt FC føring på 1-0.

Jammerbugt FC fortsatte med at kontrollere kampen herefter og skabte målchancerne til at bringe sig yderligere i front. Bl.a. var der træf på træværket og efter en halv time var Bardhec Bytyqi igen på spil, da han var tæt på at øge føringen efter en fin solotur. Men denne gang kunne de blåblusede ikke kaste hænderne i vejret.

I stedet måtte de minutter senere tage sig til hovedet, da der i den anden ende af banen blev dømt straffespark tæt på baglinjen. Først var forventningen et frispark til Jammerbugt FC keeper Marcus B. Sørensen, men dommeren pegede på pletten. Fynboerne vekslede sikkert sparket fra de 11 meter til en udligning.

Jammerbugt FC lod sig imidlertid ikke ryste, men svarede hurtigt igen. Fem minutter før pausen erobrede Jammerbugt FC bolden midt på banen og en hurtig omstilling blev omsat til mål af angriber Lasse Storvang. For anden gang i kampen var Jammerbugt FC i front og denne føring holdt de første 45 minutter ud.

Efter pausen fortsatte kampbilledet. Jammerbugt FC kontrollerede begivenhederne med sikker boldomgang og god organisation. Og efter en times spil udbyggede de blå fortjent føringen til 3-1. En lang og millimeter præcis aflevering blev fra bagerst kæde sendt op bag fynboernes forsvar af Nikolaj Lyngø. Her havde Bardhec Bytyqi fundet rum og i en veltimet aktion tog han bolden ned og bankede den resolut i nettet.

Herfra så det længe ud til at sejren ikke ville komme i fare. Jammerbugt FC havde overtaget og kørte stille og roligt føringen tættere og tættere på slutfløjtet, men syv minutter før tid reducerede værterne, da et indlæg blev snittet og styret i mål.

Trods den sene forstrækkelse og nogle sidste hektiske minutter bevarede Jammerbugt FC hovedet koldt og hev alle tre point med ud af opgøret. Således er der samlet hele 47 point sammen, inden det næste weekend gælder hjemmekamp mod Middelfart.

SfB Oure FA – Jammerbugt FC: 2 – 3 (1 – 2)
07’ 0-1 Barchec Bytyqi, Jammerbugt FC
36’ 1-1 Phillip Stoustrup, SfB Oure FA (straffespark)
41’ 1-2 Lasse Storvang, Jammerbugt FC
60’ 1-3 Barchec Bytyqi, Jammerbugt FC
84’ 2-3 Elias Lamnaouar, SfB Oure FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Mads Larsen, Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Glenn Rask – Bardhec Bytyqi, Christian Rye, Issah Salou (Elie Gindo), Sead Gavranovic – Lasse Storvang (Max Møller), Morten U. Thomsen (Anders R. Jensen). Ikke benyttet: Kasper V. Jensen, Emil From, Emil A. Nielsen, Simon Jensen.