JammerbugtFC har ikke tabt i år | Idag går turen til Aarhus Fremad

Lasse Storvang
Lasse Storvang Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Med en sikker 4-0 sejr hjemme over Holbæk B&I kom Jammerbugt FC i 9. runde tilbage på vindersporet efter to uafgjorte udekampe. Nu går turen ud af Jammerbugten igen. Denne gang til Aarhus, hvor målet på ny er alle tre point.

Men det bliver lidt af en mundfuld. Lørdag venter nemlig det, der med årene er blevet til lidt af en divisionsklassiker. Aarhus Fremad inviterer således ind til kamp på Riisvangen og her er der som regel altid lagt op til en intens og hårdkæmpet dyst.


Sidste år var Aarhusianerne så tæt på en oprykning til 1. division, som man vel næsten kan komme. Det glippede dog i sidste runde, men også i denne sæson regnes det dygtige Aarhus mandskab blandt topfavoritterne. Der har dog ikke været helt samme stabile flow af 3-points præstationer ind på kontoen denne sæson. Det har set fornuftigt ud, men enkelte udfald har foreløbigt kostet lidt på placeringerne i en tæt række.

Inden weekendens møde er Aarhus Fremad placeret som nummer otte med 12 point. Men et par sejre på stribe, og så er holdet med i toppen af rækken igen. Den sejrsstribe skulle dog helst ikke starte nu lørdag. I hvert fald ikke hvis det står til Jammerbugt FC’s Lasse Lund Storvang.

– Jeg forventer det bliver en meget svær kamp. Det er en stor opgave, som vi skal på. Det er to hold, som begge gerne ville spille fodbold og have bolden. Jeg har selvfølgelig troen på, at vi tager sejren og de 3 point, lyder med en god balance mellem respekt og gå-på-mod fra Lasse Lund Storvang.

Jammerbugt FC angriberen, der har gjort det godt siden sin ankomst fra Vejgaard B i sommers, føler han og holdet står stærkt inden weekendens svære udfordring. Bl.a. med en god sejr fra seneste runde i ryggen.

– Det er altid dejligt at få 3 point efter et par skuffende resultater. Jeg synes, vi vinder fortjent og viser, vi var et bedre hold end Holbæk, forklarer den hurtige og målfarligere angriber, som nyder fodboldlivet i den blå trøje.Det har været fantastisk. Vores sæsonstart har været rigtig god og det er jeg super glad for at være en del af. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre start på tilværelsen i Jammerbugt FC.

Nu handler det om at holde momentum og sikre, at den gode start følges op af endnu en stærk præstation, ikke bare af Lasse, men af hele holdet. Det er nemlig en holdindsats, der er brug for lørdag, hvis Jammerbugt FC skal hente sejren i en af sæsonens sværeste udekampe. Aarhus Fremad har haft overtaget i de seneste indbyrdes møder, men de blåblusede virker fast besluttet på, at det skal ændres nu.

Der er kick off i 10. runde kampen mellem Aarhus Fremad og Jammerbugt FC på Riisvangen Stadion lørdag d. 31. oktober kl. 14.00.

Husk, du kan se det hele live online med Ekstra Bladet. Følg blot linket her og læs mere om hvordan:https://ekstrabladet.dk/plus/kampagner/2division-fans/?utm_id=7918696709