JammerbugtFC har hentet offensiv forstærkning

JammerbugtFC
Essam Salamoun og Bo Zinck Foto: Thomas Jansen
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC har sikret sig Essam Salamoun for det kommende halvandet år. Essam kommer til Nordjylland fra Hillerød.

Essam Salamoun er klar til at trække i Jammerbugt FC trøjen efter 2 ½ år hos Hillerød Fodbold. Inden da var den nye Jammerbugt FC spiller en del af FC Helsingør i både 1. Division og Superligaen.


– Essam har spillet fast i 2. division og er en meget spændende offensiv spiller, som kan noget på egen hånd og har nogle anderledes, men også lignende, kvaliteter i forhold til det vi har på vores kanter. En position, hvor vi nu ser stærke ud og kan gøre det svært modstanderne, forklarer Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, om sin nye kantspiller, der trods sine kun 23 år kommer med en god portion erfaring.

– Nu skal Essam selvfølgelig lige vænne sig til at være kommet til en ny klub, men når det er på plads, så bliver han et stort aktiv for truppen. Essam er en god dreng og er allerede kommet socialt hurtigt ind på holdet. Vi skal lige have bygget noget konditionelt på og så har vi en rigtig dygtig spiller. Vi glæder os meget til det her samarbejde og jeg er sikker på, vi går en positiv fremtid i møde sammen, understreger Bo Zinck.

Essam Salamoun, der er flyttet til Nordjylland for at studere cand.merc. i økonomistyring på Aalborg  Universitet, var ikke i tvivl om, at Jammerbugt FC skulle være hans nye fodboldklub.

– Jeg havde hørt mange positive ting om holdet og klubben, og jeg ønsker at spille i en klub med ambitioner for fremtiden. Efter nogle gode samtaler med Bo, lød Jammerbugt FC som det rette valg for mig og mine ambitioner, siger den nu tidligere Hillerød spiller, som med en ambitiøs og ydmyg tilgang nu lægger alle kræfter i at gøre et godt indtryk i den blå trøje.

– Personligt er første step at slå mig fast i startopstillingen. Jeg ønsker at udvikle mig som spiller, så jeg kan hjælpe holdet bedst muligt med at nå klubbens mål. Som mange spillere, har jeg også en drøm, om at nå langt med fodbolden. Jammerbugt FC ønsker også at være med i toppen, og har gode planer for fremtiden. Derfor mener jeg, det her kan blive et ret godt match.

Essam Salamoun er allerede påbegyndt træningen med sine nye holdkammerater og var ligeledes i kamp, da Jammerbugt FC lørdag slog Thisted FC med 2-0 i en træningskamp.