Jammerbugt Ligaen: Storsejr til Gjøl B. og pointtab til Biersted IF

Massevis af mål i Jammerbugt Ligaen som her i opgøret mellem Gjøl B. og Hune Boldklub. Arkivbillede Foto: Privat

Den forudgående i Jammerbugt Ligaen blev en målrig omgang med hele 18 scoringer i de tre opgør. Heraf faldt de 11 af målene, da Gjøl B. og Hune Boldklub spillede. Samtidig mistede rækkens tophold Biersted IF måske lidt terræn med pointtab hjemme mod Skovsgaard Boldklub.

Gjøl B. – Hune Boldklub: 9-2

-- annonce ---

Opgøret var på forhånd karakteriseret som ualmindeligt afgørende for begge hold og forventeligt som et tæt opgør. Hjemmeholdet med fokus på at få vasket pletten fra 0-6 nederlaget mod Trekroner IF 98 væk og opsatte på at skulle hente point for at komme fri af bundstriden.

Gæsterne fra Hune Boldklub var klar til kamp for at kæmpe om flere point og få sat en stopper for rutsjeturen, som over de seneste runder har bragt holdet fra en 4. plads og nu i betænkelig fare under nedrykningsstregen. Så udsigt til et tæt opgør, hvor Hune Boldklub ofte i tidligere opgør har snuppet sejren.

Sådan gik det dog ikke denne gang, hvor Gjøl B. fik gang i målmaskinen og med udnyttelse af chancer og blottelser ikke holdt sig tilbage, men formåede at nette hele ni gange. Gæsterne formåede også at score to gange, men med storsejren på 9-2 kravler Gjøl B. over nedrykningsstregen og sender Hune Boldklub videre på sin rutsjetur.

Jetsmark IF – Moseby Boldklub: 2-3

Opgøret på Sparekassen Vendsyssel Arena mellem Jetsmark IF og Moseby Boldklub var et regulært bundopgør, hvor hjemmeholdet med en sejr kunne opnå kontakt til holdene længere oppe i tabellen. Omvendt kunne Moseby Boldklub i opgøret hente vigtige point i bundstriden.

Desværre for hjemmeholdet endte kampen med et knebent nederlag på 2-3 og dermed ingen yderligere point høstet. Trods fakta er et nederlag, må holdet kunne tage med sig videre, at det var et knebent et af slagsen, hvorved øretæverne mod topholdene Biersted IF og Trekroner IF 98 blev vasket væk.

For gæsterne var det tre særdeles vigtige point, som giver nyt liv og forhåbning i bundstriden. Faktisk var sejren så vigtig og betydningsfuld, at Moseby Boldklub nu er over nedrykningsstregen og har overladt pladsen under nedrykningsstregen til Hune Boldklub.

Biersted IF – Skovsgaard Boldklub: 1-1

Rundens målfattigste opgør blev spillet på Biersted IFs anlæg, hvor hjemmeholdet tog imod gæsterne fra Skovsgaard Boldklub. På eget græs har Biersted IF i flere kampe været frygtindgydende og tilføjet flere besøgende betragtelige nederlag.

Sådan gik det ikke mod Skovsgaard Boldklub, som efter en lidt træg sæsonstart for alvor er kommet på banen! Holdet har præsteret godt og efterhånden tanket en del point, således holdet ligger godt til i den bedre halvdel. På den baggrund var det måske ikke så overraskende, at holdet kunne drille Biersted IF og tage point fra dem.

Kampen bød på en del måltørke, da man skulle vente længe på den første scoring, som først faldt med under 15 minutter igen af kampen. Gæsterne nettede først, hvorefter hjemmeholdet i de døende minutter af kampen fik bragt balance i regnskabet og dermed bevarer status som ubesejret efter 1-1 i kampen. En kendsgerning er dog, at holdet mister to måske vigtige point i striden om at slutte som nr. 1 i Jammerbugt Ligaen.

Rundens storkamp med lokalbrag mellem Trekroner IF 98 og Fjerritslev IF blev atter engang udsat, og vil blive afviklet på et senere tidspunkt.