Jammerbugt Ligaen: Nyt topbrag i sigte og en sand bundgyser

Foto: Privat

5. runde i Jammerbugt Ligaen bliver en halv omgang, idet to opgør er blevet udsat og således ikke bliver afviklet denne weekend. Der er dog allerede i dag udsigt til to forrygende opgør.

Hjemme i Fjerritslev tager hjemmeholdet, der er aktuelt nr. 2 i Jammerbugt Ligaen, imod rækkens førerhold fra Biersted IF. 

-- annonce ---


Der kan meget vel blive tale om en særdeles tæt og spændende kamp mellem de to tophold. Fjerritslev IF har til dags dato scoret præcist tre mål i hver af sine kampe og er fortsat ubesejret. Modsat er Biersted IF rækkens mest scorende hold med tyve scoringer i fire kampe.

”Vi glæder os til kampen mod Biersted IF, og vi skal finde ud af, om vi skal se opad i tabellen eller have fokus på at fastholde en plads i rækken. Det er en meget målfarlig modstander, som vi har den største respekt for og som vi skal måles med, og gerne slå på dagen”, forklarer spillende træner Mike Hermansen fra Fjerritslev IF.

I den anden ende af tabellen tørner Jetsmark IF på eget græs sammen med Hune Boldklub en ekstremt vigtig kamp for begge hold. Begge hold kæmper aktuelt i bunden for at holde sig fri af nedryknings-pladserne og med ét point imellem de to hold er der også her en tæt kamp i vente.

”Den kamp skal vindes, men det er en svær række, som allerede har budt på et par overraskelser. Vi er godt organiseret og står godt på banen, så nu skal fokus være på det fremadrettede spil og få gang i målscoringen. Det er et opgør, hvor vi ikke er uden chancer, men vi tager ikke noget for givet”, udtaler træner Martin Møller Christensen til Jammerbugt Ligaen.

Rundens to sidste opgør, som lørdag skal spilles mellem Trekroner IF 98 og Gjøl B samt Skovsgaard Boldklub og Moseby Boldklub er blevet udsat.

LÆS OGSÅ: Jammerbugt Kommune skænker pokal til Jammerbugt Ligaen