Jammerbugt Ligaen: Klø til bundhold og et overraskende pointtab til tophold

Print Friendly, PDF & Email

Den udvidede 7. runde af Jammerbugt Ligaen satte tingene lidt på plads med bundhold, der fik kærligheden at føle, mens et af holdene fra midt i tabellen hentede et uventet point ude mod et tophold.

Med rundens resultater tegner der sig et billede af, at tre hold kæmper i toppen, mens de resterende fem hold er ude i en tæt kamp om de nederste pladser. Her kan der stadig nå at blive vendt op og ned på stillingen.

Gjøl B. – Biersted IF: 0-6

Gæsterne fra Biersted IF, måske rækkens absolut bedste hold, fortsatte de gode takter og kunne drage hjem fra rundens opgør i Gjøl med en sejr på 6-0, og holdet er dermed fortsat ubesejret og indtager 1. pladsen.

”Hjemmeholdet kom ikke, holdt ganske vist stand i en 1. halvleg, hvor vi havde mange afbrændere og egentligt burde have ført stort”, forklarer træner Tejs Rytter.

Han fortsætter med at pege på, at der var forskel på de to hold, og hvor gæsterne ordnede affæren og i det hele taget var skarpere på alle parametre i 2. halvleg.

”Ros til hjemmeholdet for at kæmpe godt en times, hvorefter vi så afgjorde det med vores seks scoringer på 18 minutter”, fortsætter træner Tejs Rytter fra Biersted IF.

Hos Biersted IF er truppen pt. smal som følge af skader, og således sidder seks spillere uden for med skader. Men træner Tejs Rytter er alligevel godt tilfreds med præstationen af de spillere, der var i aktion.

Hune Boldklub – Trekroner IF 98: 2-4

Hjemmeholdet spillede ifølge assistenttræner Lars Halskov måske en af sine bedste 1. halvlege i denne sæson, men desværre får gæsterne mål og endda tre af slagsen i 1. halvleg i nogle lidt uheldige situationer.

Trods bagud 0-3 ved pausen og med et Trekroner-hold, der inviterede sin modstander ind i kampen, formår hjemmeholdet – efter at være kommet bagud 0-4 – at sætte gæsterne under pres og få scoret to gange. Tættere på kom Hune Boldklub dog ikke i denne kamp.

”Vi inviterer selv modstanderen ind i stedet for at lukke kampen med føringen på 4-0. Måske er vi lidt trætte pga. det tætte kampprogram”, udtaler træner Svend Nielsen fra Trekroner IF 98.

Moseby Boldklub – Fjerritslev IF: 0-8

Hos hjemmeholdet kneb det med at finde det positive frem efter nederlaget på 0-8 i kampen mod Fjerritslev IF. Ifølge træner Bjarne Ploug Nielsener der to spilmæssigt rigtigt gode hold – hvor Fjerritslev IF – er et af dem, og dem mener træneren, at Moseby Boldklub har svært ved at matche.

Den betragtning er formentlig ikke i strid med virkeligheden, for det gik galt i hjemmekampen, hvor holdet tabte med cifre større end tenniscifre. Nemlig hel 0-8.

”Vi er et bundhold, og er ikke bedre end vi er. Det er ikke i en kamp som denne, at vi skal hente vores point. Men spillerne gør, hvad de kan”, fortsætter træner Bjarne Ploug Nielsen fra Moseby Boldklub.

Han nævner til slut, at han er tilhænger af udvikling, men synes dog, at udviklingen i de seneste kampe er gået den forkerte vej for det unge hold, hvis aftaler fra før kampen heller ikke helt blev holdt.

Trekroner IF98 – Skovsgaard Boldklub: 4-3

Gæsterne er et rigtigt godt hold, som er ved at have fået tur i den, senest med et par overbevisende sejre på udebane efter en lidt træg sæsonstart. Ude mod Trekroner IF 98, der måske er lidt metaltrætte som følge af det tætte program, fortsatte holdet de gode takter og kom både på 2-1 og siden på 3-1 og måtte alligevel forlade banen med et nederlag.

”Vi er bagud ved pausen, men med en konstruktiv snak i pausen, udskiftning og villighed til at ville fremad på banen med tro på tingene, får vi tingene vendt fra 1-3 til en sejr”, forklarer træner Svend Nielsen.

Efter at have reduceret til 2-3 pøler hjemmeholdet ufortrødent på og får ved at opsøge chancerne flere af dem og endda et par chancer omsat til mål. Kort før tid viser måltavlen 3-3. Mens gæsterne forekommer en smule passive og måske tilpas med resultatet, fortsætter Trekroner IF 98 arbejdet og får til slut scoret til slutresultatet 4-3.

”Det er ikke fedt at lukke mål ind, og vi skal være bedre organiseret og stå godt. Det er den balance, som vi skal genfinde”, slutter træner Svend Nielsen og retter blikket mod næste opgør.

Fjerritslev IF – Hune Boldklub: 2-2

Rundens store overraskelse og pointtab indtraf i Fjerritslev, hvor topholdet Fjerritslev IF i opgøret på Futte Park mellem hjemmeholdet og gæstende Hune Boldklub måtte nøjes med uafgjort 2-2. Sidstnævnte havde allerede i åbningskampen i Jammerbugt Ligaen drillet Fjerritslev IF og taget point fra dem. Med en imponerende kampånd formåede gæsterne at gentage bedriften.

Fjerritslev IFs spillende træner, Mike Hermansen, hæfter sig ved, at holdet generelt præsterer godt, selv om der forekommer udfald i kampen.

”Vi har ikke spillet de bedste opgør mod Hune, som kæmper indædt. Vi vader i chancer og burde have lukket kampen i stedet for at lukke dem ind. Vi rammer ikke niveauet”, forklarer træner Mike Hermansen.

Hune Boldklub sikrede sig et værdifuldt point bl.a. i kraft af fremragende spil af målmand Peter Albæk og indædt fight. Ikke engang to perioder, hvor hjemmeholdet var i overtal pga. advarsler til gæsterne, formåede Fjerritslev IF at udnytte det. Præstationen blev yderligere sat i relief af, at gæsterne til kampen kun kunne mønstre 11 spillere og en træner på holdkortet.

Jetsmark IF – Gjøl B.: 1-9

De to hold er i indbyrdes kampe garanter for mål i massevis. Det første opgør vandt Jetsmark IF nemlig knebent med 5-4 på udebane. Denne gang vandt Gjøl B., og det var ganske overbevisende med 9-1. Hjemmeholdet forekom en smule vingeskudt efter flere nederlag i træk. Senest hjemme mod Hune Boldklub.

”Vi er meget meget hårdt ramt på skader for tiden, og flere spillere er væk i længere tid pga. disse skader. Vi laver i kampen alt for mange fejl og det fungerer ikke for os. Gjøl var bare skarpere på dagen”, udtaler træner Allan Norre Møller fra Jetsmark IF.

De mange skader gør, at størstedelen af holdopstillingen er ganske unge spillere, og spillere der ikke normalt spiller på dette niveau. Træner Allan Norre Møller mener derfor, at de seneste nederlag sidder i baghovedet og hver kamp kræver, at der præsteres over evne.

”Vi må tage en kamp ad gangen og konstatere, at vi bare ikke var klar på opgaven og ikke præsterede godt nok”, slutter Allan Norre Møller fra Jetsmark IF.