Jammerbugt kommune søger: Vagtplanlægger til hjemmeplejegrupperne Brovst og Fjerritslev Øst og Vest

Arkivbillede


JOBANNONCE: Er du organiseret, struktureret og i stand til at skabe det store overblik? Kan du få vagtplanlægning og administration til at gå op i en højere enhed? Brænder du for koordinering og systematik kombineret med det sundhedsfaglige felt? Så er det dig, vi søger.

Funktionen som vagtplanlægger for de tre hjemmeplejegrupper Brovst og Fjerritslev Øst og Vest er nyoprettet og baseret på en projektperiode på et år.

-- annonce ---


Tidligere har lederne varetaget vagtplanlægningen, og med denne afprøvning får du en enestående chance for at være med til at forme og udvikle funktionen som vagtplanlægger, så vi i fællesskab kan skabe et bæredygtigt fællesskab med høj kvalitet og trivsel for alle medarbejdere.

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at dit uddannelsesmæssige fundament tager afsæt i kontor og administration, meget gerne suppleret med en sundhedsfaglig uddannelse, herunder viden og erfaring.

For stillingen vægter vi følgende kvaliteter og kompetencer højt hos vores nye kollega:

 • IT-kompetencer, systemforståelse og anvendelse af gængse systemer.
 • Vi arbejder i systemet KMD OPUS Vagtplan med afsæt i gældende overenskomster og arbejdstidsaftaler for FOA og DSR, og har du kendskab til systemet – eller lignende systemer – betragtes dette som en fordel.
 • Interesse for, og viden om, overenskomster, arbejdstidsregler, arbejdsmiljøloven, ferieloven, barselsregler m.fl., der sikrer vagtplanlægning af højeste kvalitet.
 • Interesse for implementering af nye løsninger og optimering af arbejdsgange.
 • Åbenhed, kommunikative egenskaber og mod til at indgå konstruktivt i et tæt samarbejde med mange kolleger på daglig basis
 • Gerne økonomisk indsigt samt administrative planlægningsevner, f.eks. logistisk erfaring, erfaring fra sundhedsvæsenet med mere.

Desuden lægger vi vægt på, at du som person

 • kan arbejde systematisk og struktureret på tværs af opgaver og distrikter
 • er nysgerrig og motiveres af at finde løsninger på problemstillinger
 • kommunikerer anerkendende og skaber gode relationer til og med medarbejdere samt øvrige samarbejdspartnere
 • har interesse i at være medskabende af et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø sammen med ledere og medarbejdere
 • er nysgerrig og kreativ og har mod til at afprøve nye tiltag.

Vi tilbyder dig

Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø, bestående af medarbejdere i alle aldre og køn. Vi vægter trivsel højt og arbejder hver dag på at skabe og bevare arbejdsglæde og høj kvalitet i opgavevaretagelsen. Vi sørger for faglige og personlige udfordringer, med indflydelse på egne arbejdsopgaver, og en fleksibel arbejdsplads, hvor vi gør os umage for at tage udgangspunkt i vore medarbejderes behov.

Fakta om stillingen

Der er tale om en etårig projektstilling på 37 timer ugentligt med ansættelse snarest muligt, primært i dagtid – der forventes fleksibilitet i forhold til møder med aftenvagter m.fl. efter kl. 15.00 på hverdage.

Lønindplacering sker efter gældende overenskomst og aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Dit arbejdssted vil være delt mellem Hjemmeplejen i Fjerritslev Øst og Vest, som har base på Parkvænget i Fjerritslev, og Hjemmeplejen i Brovst med base på Møllegården i Brovst.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, så kontakt hjemmeplejeleder Lone F. Hansen på mobilnummer 41 91 19 65 eller mail neh@jammerbugt.dk.

Ansøgningsfrist

18. maj 2022 kl. 08.00. Der afholdes samtaler 23. maj 2022.
Tiltrædelse snarest og efter aftale