Jammerbugt Kommune søger: To socialrådgivere til aktivitetsparate kontanthjælps borgere over 30 år

Foto: Jammerbugtposten.dk.

Jammerbugt Kommune søger: To socialrådgivere til aktivitetsparate kontanthjælps borgere over 30 år

JOBANNONCE: Jammerbugt Kommune søger to socialrådgivere, der har lyst og gejst, til at arbejde med aktivitetsparate kontanthjælps borgere over 30 år.

-- annonce ---

Den beskæftigelsesrettede indsats har første prioritet i vores indsatser i jobcenteret, og du kommer derfor som rådgiver til at spille en central rolle, for at vi lykkes med vores kerneopgave, og borgerne opnår løntimer og tilknytning til arbejdsmarkedet.

Løsning af kerneopgaven kræver, at du er ressourcefokuseret i arbejdet med borgerne, og du skal have lyst til at arbejde med udsatte borgere, som er præget af psykiske, sociale og fysiske udfordringer. Stillingen indebærer, at du arbejder engageret sammen med borgeren og får opsat konkrete job- og delmål og tilrettelagt en individuel plan for hvordan den enkelte kommer tilbage til arbejdsmarkedet. Herudover vil du skulle samarbejde og koordinere med interne og eksterne parter, således at borgeren oplever en sammenhængende og koordineret indsats. For de borgere, som ikke kan vende tilbage til det ordinære arbejdsmarked, vil du skulle forberede sagen til rehabiliteringsteamet og frem til anden forsørgelse.  Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde systematisk, dynamisk og målrettet i din opgaveløsning.

Stillingen er forankret i afdelingen Job og Kompetenceteam, som består af 5 teams – Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, ledighedsydelse og fleksjob, revalidering, ressourceforløb, jobafklaring og et team af virksomhedskonsulenter. Der er desuden tilknyttet 2 faglige koordinatorer.

I Jammerbugt Kommune er vi ikke bange for at tænke anderledes og gøre det på Jammerbugtsk. Det betyder, at vi er kendte for at turde gøre tingene anderledes, være risikovillige og nyskabende.

I Jobcenter Jammerbugt arbejder vi desuden helhedsorienteret og motiverende i forhold til borgerne. Tilgangen til borgerne er afgørende for os, og vi arbejder efter en strategi, hvor vi overordnet vil yde en Hurtig Helhedsorienteret Håndholdt Individuel Indsats. Det betyder, at vi

 • Arbejder ressourceorienteret
 • Møder borgeren i øjenhøjde og med respekt
 • Har fokus på en progressiv og individuel indsats

Vi forventer

 • Du kan se dig selv arbejde efter ovenstående strategi
 • Du er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller lignende 
 • Du har en åben, direkte og tillidsfuld kommunikationsform overfor borgere og kollegaer
 • Du kan arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet
 • Du har flair for IT og interesse for digitale løsninger
 • Du er engageret og positiv og har et godt humør
 • Og ikke mindst: Du er god til at samarbejde

Vi tilbyder

 • en spændende arbejdsplads med stort fokus på faglig og personlig udvikling
 • et velfungerende og fagligt stærkt team
 • faglig sparring i sagsarbejdet fra kolleger, faglig koordinator og leder samt supervision efter behov
 • et godt arbejdsklima i en god og dynamisk afdeling
 • et godt humør.

Vi kan med andre ord tilbyde et job i et team af engagerede medarbejdere, som er kendetegnede ved en høj faglighed og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med masser af humor.

Løn og ansættelse

Stillingen er fast og arbejdstiden er på 37 timer om ugen og ønskes besat snarest muligt.
Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer og funktion.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til afdelingsleder Karina Pedersen, telefon 41 91 27 98 eller faglig koordinator Stine Brun Eliasen, telefon 41 91 72 44.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest fredag den 18. november 2022 inden kl. 10.00.

Samtalerne forventes afholdt mandag og tirsdag i uge 47.