Jammerbugt Kommune søger: Tidsbegrænset pædagogmedhjælperstilling i førskoleforløb på Aabybro Skole

Aabybro Skole
Foto: Jammerbugtposten.dk


JOBANNONCE: Jammerbugt Kommune søger: Tidsbegrænset pædagogmedhjælperstilling i førskoleforløb på Aabybro Skole

Aabybro Skole søger lige nu 1 pædagogmedhjælper, som skal varetage opgaver i forbindelse med førskoleforløbet på Aabybro Skole. Førskoleforløbet på Aabybro Skole løber fra den 1. april til den 23. juni, hvor skolernes sommerferiebegynder. Du vil blive ansat fra den 20. marts 2023 – 07. juli 2023.

-- annonce ---


Opgaven som pædagogmedhjælper i førskoleforløbet byder på en varieret hverdag, hvor der særligt er fokus på børnenes kendskab til skolen, hinanden, de voksne, men også til de strukturer som kendetegner det at gå i skole. Det kan f.eks. atsidde med små opgaver, holde frikvarter, vente på tur, tage på tur osv. Desuden vil en af dine primære opgaver være at væremed at hjælpe børnene til at de føler sig trygge i skoleverdenen samt hjælper dem med at få skabt gode relationer til de andre børn.

Udover at være en del af førskoleaktiviteterne og opgaverne, så er der ligeledes opgaver i SFO-regi for de samme børn.Vores SFO er et sted, hvor der er plads til mange forskellige aktiviteter, som både initieres af voksne og af børn. Vi vægter et godt humør og glade børn, der trives og udvikler sig. Vi er en SFO i bevægelse – og som sætter stor pris på de fysiskeelementer i hverdagen. SFO’en er derfor en DGI certificeret SFO, hvor vi har et stort fokus på idræt, leg og bevægelse. Du må derfor meget gerne brænde for bevægelse, men også gerne for udeleg, krea- aktiviteter, musik, skak el. teknologi som du vilkunne byde ind med i SFO-regi.

Der er 2 førskole-hold med ca. 50 børn på hvert hold, og man samarbejder med 4 fastansatte pædagoger om opgaven, somalle har været en del af dette forløb tidligere. Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet ét af holdene og én af de fastepædagoger, men der vil være et tæt samarbejde mellem alle ansatte til opgaven.

Du ansættes på 33 timer om ugen, og dit skema kan variere gennem ansættelsesperioden. Vi åbner SFO’en klokken 6.20 hver dag og lukker klokken 17.00 man-torsdag og klokken 16.00 om fredagen. Derfor vil du blive skemalagt indenfor dettetidsrum.

Værdimæssigt lægger vi stor vægt på at mødet og samværet med andre mennesker er anerkendende og ressourceorienteret.Vi forventer, at du er god til at skabe relationer og har blik for det enkelte barns styrker, kompetencer og behov, men også for atunderstøtte og udvikle gode børnefællesskaber.

Vi forventer, at vores kommende kollega

  • kan spille med i en dynamisk personalegruppe
  • kan indgå i et team med forskellige roller
  • har blik for det enkelte barns styrker, kompetencer og behov
  • er stærk i relationen og har lyst til at gøre en forskel for førskole børnene.
  • er stabil og deltager positivt og konstruktivt i arbejdet i førskoleteamet
  • har et godt humør, er fleksibel og bidrager til en god arbejdsplads.

Yderligere oplysninger

Du kan også se flere oplysninger om skolen på hjemmesiden eller indhente yderligere oplysninger hos SFO-leder Anja Michaelsen på telefon 41 91 32 26.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster.

Frist

Ansøgningsfrist 10. februar 2023 klokken 12.00 Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 17. februar 2023 Stillingerne ønskes besat 20 marts 2023.
Ansøgere til stillingerne skal være indforstået med, at Jammerbugt Kommune indhenter børneattest.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn