Jammerbugt kommune søger: SSH og SSA til Plejecenter Solgården

Solgården plejecenter Arkivbillede


JOBANNONCE: Plejecenter Solgården i Fjerritslev søger SSH og SSA primært i aftenvagt med tiltrædelse hurtigst muligt.

Alle borgere skal have mulighed for at leve et godt hverdagsliv i Jammerbugt Kommune. Derfor søger vi i alt fire dedikerede medarbejdere, så alle vores ældre – også beboerne på Plejecenter Solgården – kan leve et et godt liv; nemlig deres eget!

-- annonce ---


Solgården er kendt som et levende og hyggeligt plejecenter, hvor beboere og deres pårørende mødes af smilende medarbejdere med lyst til at være omkring dem. Hos os er det vigtigt at sætte beboernes behov i centrum. Det gør vi gennem en rehabiliterende tilgang. Vi tror nemlig på, at vores borgere får det bedste liv ved selv at være aktive medspillere i det, så længe de kan.

Den tilgang og kultur er vi både glade for og stolte over. Den kan netop lykkes, fordi vi er gode til at løfte i flok og til at samarbejde med hinanden – beboere, deres pårørende og de mange frivillige, der hjælper os i hverdagen. Vi sætter en dyd i at tage godt imod gæster og nye beboere, da det giver et godt fundament for det videre samarbejde.

Dig og dine kompetencer

Vi er på udkig efter dig, der brænder for dit arbejde. Du motiveres af at være tæt på beboerne og af at gøre en forskel sammen med dem. Du ved også, hvor vigtigt det er at samarbejde, da både du og dine kolleger er nødvendige i centerets levende hverdag.
Solgården er ét hus, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs, når det er nødvendigt. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og indstillet på, at hverdagen indimellem kan ændre sig, og at du vil møde både somatiske og demente borgere, når du er på arbejde.
Vores faglige dokumentation foregår i Nexus, hvis du ikke allerede kender og bruger systemet, skal du være indstillet på at lære det. Vi har dygtige folk til at hjælpe dig.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • er uddannet SSH eller SSA
 • har lyst til dit arbejde – din fornemste opgave er at bidrage til beboernes gode liv
 • er ansvarsfuld og positiv i samarbejdet med andre
 • er en god ambassadør for vores hus – du bliver kontaktperson for nogle beboere og deres pårørende
 • er nysgerrig på personlig og faglig udvikling
 • gerne har kendskab til eller interesse i borgere med demens

Vi tilbyder

Et meningsfuldt og udviklende arbejde på kommunens største plejecenter. Der er plads til i alt 69 beboere, hvoraf de 67 er faste pladser. Centeret har både somatiske afsnit og demensafsnit. Du får derfor gode job- og udviklingsmuligheder – uanset om du er interesseret i det ene eller i begge specialer, og uanset om du er ny eller erfaren inden for området. Vi tager hensyn til din baggrund og erfaring, når vi tilrettelægger dine arbejdsopgaver.

Du kommer til at arbejde i et levende hus, der også rummer lokalområdets aktivitetscenter. Der er et godt samspil med både frivillige og pårørende.

Derudover kan du forvente:

 • ca. 70 gode kolleger
 • en god introduktion
 • en god samarbejdskultur med plads til ansvar og selvstændighed
 • gode udviklingsmuligheder gennem det daglige arbejde, relevante kurser eller uddannelse
 • at blive en del af en kultur, hvor løsning af kerneopgaven giver trivsel

Solgården Plejecenter skal i efteråret 2022 indgå i et projekt sammen med Sundhedsstyrelsen som hedder ”Beboer – konference” – Her modtager medarbejderne undervisning og sparring i forhold til at indgå i et samarbejde med Beboere som kan have en udafreagerende adfærd.

Arbejdet er på fuld tid og med arbejde hver 2 weekend. Vi hører også gerne fra dig, hvis du foretrækker et andet timetal.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte centerleder Anna Røjbæk Lundbak på telefon 72 57 87 11 eller mobil 41 91 19 07, hvis du har spørgsmål.

Du kan læse mere på Solgårdens Facebookprofil.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Samtalerne afholdes løbende.
Arbejdsstedet er Aggersundvej 31 i Fjerritslev.

Ansøgningsfrist

Senest 25. maj 2022.