Jammerbugt kommune søger: Skoleleder til Aabybro Skole

Aabybro Skole. Foto: Jammerbugtposten.

JOBANNONCE: Aabybro Skole søger ny overordnet skoleleder.

Vil du stå i spidsen for en af Nordjyllands flotteste og største skoler? Kan du med kompetent ledelse sætte retning for skolens 130 ansatte og for kerneydelsen tæt på de mere end 1.000 elever – og kan du eksekvere på den? Har du lyst til at indgå i et tæt samarbejde med en dedikeret lokal skoleledelse, og tør du løfte blikket og byde ind i det store skolefællesskab i kommunen? Så skal du læse videre!

Skolen ligger på to matrikler midt i Aabybro by. Aabybro er en by i vækst, som ligger tæt på naturen, og der er blot 20 minutters kørsel til Aalborg.

-- annonce ---

Du bliver overordnet leder af skolens drift og udvikling og forventes – med tydelig ledelse og med både sans og blik for de vilkår, kontekster og mennesker, du møder på din vej – at skabe rammerne for den fortsatte udvikling af skolen.

Aabybro Skole er en stor og kompleks organisation, og du skal derfor komme med relevant ledelseserfaring- og kompetence og med lysten og evnen til at gå forrest og naturligt navigere på et strategisk niveau, men også insistere på at være med helt tæt på det, der sker i dagligdagen.

Det er en udviklingsorienteret skole, og mange spændende initiativer er allerede i gang. Du skal derfor kunne holde boldene i luften og sammen med et dygtigt ledelsesteam og engagerede medarbejdere sikre, at boldene gribes og ender de rigtige steder. Desuden skal du sørge for, at der altid er nye bolde i luften – vigtigst af alt: de rigtige bolde. Du skal som ambitiøs leder kunne løbe med opgaverne og også delegere dem, så det sikres, at organisationens mangfoldige kompetencer bringes i spil

Vil du vide mere?

Er din nysgerrighed pirret, og tror du allerede på, at du kan løfte opgaven, så kan du læse meget mere om stillingen i job- og personprofilen

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte skole- og dagtilbudschef Helle Nørgaard Pedersen på telefon 41 91 24 21 eller partner og konsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på telefon 22 89 85 25 eller mail jlm@genitor.dk.

Ansøgningsfrist

29. maj 2022.