Jammerbugt Kommune søger: Pædagog til Brovst Børnehave og Vuggestue

Brovst Børnehave
Brovst Børnehave Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Pædagog til Brovst Børnehave og Vuggestue

Vi er fleksible med timetallet, da vi ønsker, du selv kan have indflydelse på det, så du skal ikke holde dig tilbage for at søge, hvis du ønsker mere end de 30 timer.

Brovst Børnehave- og vuggestue er normeret til 45 børnehavebørn og 20 vuggestuebørn.
Vi er centralt placeret midt i Brovst By og tæt på busterminal. Vi har gode, fysiske rammer, som vi betragter som vores tredje pædagog. Ikke mindst vores legeplads er meget alsidig og et fantastisk sted for børnene at boltre sig.
Både vores børne/forældregruppe og personalegruppe er mangfoldig sammensat, hvilket vi ser som en styrke i hverdagen.
Vi modtager kontinuerligt studerende, hvilket er med til at skærpe vores nysgerrighed på egen praksis og hvad der rører sig på grunduddannelsen.
Vi lægger vægt på tæt forældresamarbejde, et højt fagligt niveau og medarbejdertrivsel. Vi har en dejlig legeplads, som vi bruger meget til udeliv, hvilket vi prioriterer højt.

Brovst Børnehave og Vuggestue er en del af Område Brovst, som består af 3 daginstitutioner. Her har vi et tæt samarbejde om den kvalitet, vi ønsker at være kendt for. Bl.a. arbejder vi systematisk med den pædagogiske læreplan, og vi er i gang med at bruge Ecers som et udviklingsredskab.

Så går du og drømmer om en arbejdsplads med høj faglighed, mulighed for kompetenceudvikling, tæt forældresamarbejde og et godt arbejdsmiljø, skulle du overveje at sende os en ansøgning.

Kort og godt tilbyder vi

  • et dagtilbud, hvor pædagogisk udvikling og medarbejdertrivsel vægtes højt, bl.a. arbejder vi målrettet og struktureret med den styrkede pædagogiske læreplan og bruger Ecers som et udviklingsredskab.
  • et dagtilbud, hvor der arbejdes inkluderende og ressourceorienteret med udgangspunkt i ICDP
  • et dagtilbud, hvor vi bevidst arbejder på at spille hinanden gode, hvorfor vi videndeler og hjælper hinanden på kryds og tværs
  • et dagtilbud med en grøn profil. Bl.a. arbejder vi med Grønne Spirer
  • en engageret og ansvarlig kollegagruppe

Og på den baggrund søger vi en pædagog, der

  • tager ansvar for at skabe fleksible og inkluderende læringsmiljøer
  • kan omsætte viden til praksis, – herunder reflektere over egen praksis og omsætte refleksion til ny kvalitativ handling
  • kan tilrettelægge det pædagogiske arbejde og udføre dette med systematik og målrettethed

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Lise-Lotte Poulsen på telefon 41 91 30 35 eller for yderligere information, og du er velkommen til at komme og se institutionen.

Frist

22. september 2023 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. september 2023.

Tiltrædelse

1. november 2023.