Jammerbugt Kommune søger: Nattevagt til Kaas Demensplejecenter

Foto: Jammerbugtposten.dk

JOBANNONCE: Nattevagt til Kaas Demensplejecenter

Kaas Demensplejecenter har lige nu en ledig stilling som Social – og sundhedshjælper / Social – og sundhedsassistent i Nattevagt

-- annonce ---

Vi søger lige nu en SSH/SSA i fast nattevagt. Vores nattevagter arbejder alene, men med mulighed for at tilkalde hjemmeplejen i akutte situationer. Der er mulighed for indflydelse på egen vagtplan – dette i samarbejde med anden nattevagt.

Vi er i gang med at planlægge en prøvehandling, med opstart fra uge 25 hvor vi gerne vil sikre os den gode overlevering og opstart på nattevagten.

Dette betyder, at nattevagten arbejder sammen med aftenvagten kl. 22-23, hvor der gives en god overdragelse af vagten med fokus Trafiklyset. Mødetiden for nattevagten er kl. 22-06.

Vi tror på, at denne prøvehandling vil være med til at give nattevagten en god trivsel og et godt fundament for at blive klædt på til arbejdsopgaverne den pågældende vagt.

Hvis du har lyst til at indgå i et fællesskab til gavn for vores demente beboere, og være med til at sikre at beboerne på Kaas Demensplejecenter – kan leve et godt liv; nemlig deres eget!

Så er du helt sikkert den medarbejder vi søger.

Kaas Demensplejecenter er kendt som et attraktivt specialtilbud og et hyggeligt plejecenter, hvor beboere og deres pårørende er i centrum. Vi har 21 faste pladser og 1 aflastningsplads.

Vi arbejder vi ud fra Tom Kitwoods omsorgsfilosofi med personcentreret omsorg og meningsfulde aktiviteter. Vi bruger den metodiske tilgang med fokus på hver enkelt af vores beboere til at skabe det gode hverdagsliv med indhold og samvær, der tager udgangspunkt i den enkeltes beboers ressourcer, behov og interesser.

Livet om natten på Kaas Demensplejecenter handler om at have vores beboere i centrum. Vores beboere skal helst sove, men af og til vågner enkelte beboere og har brug for tryghed. Det kræver af nattevagten at være kreativ tænkende og iderig i forhold til at aflede, og give tryghed så en rolig nattesøvn kan genoptages.

Vores faglige dokumentation foregår i Nexus, og du vil få en personlig Ipad til at varetage dokumentationen på. Vi kræver ikke at du kan systemet i forvejen, men du skal være villig til at lære det, og vi hjælper dig selvfølgelig i gang og sørger for grundig oplæring.

Et af de nye tiltag vi skal i gang med indenfor demensfeltet, bliver implementeringen af beboerkonferencer med afsæt i beboernes livshistorier og ressourcer, samt andre udviklingstiltag indenfor kommunens demenspleje.

Dine kompetencer

 • Uddannet Social – og sundhedshjælper / Social – og sundhedsassistent med stor interesse i arbejdet med mennesker med Demens
 • Faglig velfunderet, og fagstolt
 • Kreativ tænkende og initiativrig
 • Er rummelig og anerkendende, også i en travl hverdag
 • Er i besiddelse af en positiv tilgang i samarbejdet med andre, både beboere, deres pårørende, vores frivillige og dine fremtidige kollegaer
 • Tager ansvar, og arbejder aktivt for et godt arbejdsmiljø, hvor humor er en naturlig del af hverdagen

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads i udvikling, hvor der løbende sker nye spændende tiltag indenfor demensfeltet
 • Muligheder for både personlig og faglig udvikling i form af relevante kurser
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel og et sundt arbejdsmiljø
 • En god samarbejdskultur med plads til ansvar og selvstændighed
 • Fantastiske og engagerede kollegaer med gode kollegiale sparringsevner
 • God introduktion

Nattevagtsstillingen ønskes besat snarest muligt og gerne senest den 1. august eller efter aftale.

Stillingen er på gennemsnitlig 30 timer ugentlig, men ønskes højere timeantal kan dette også aftales.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte centerleder Charlotte Malmmose på telefon 41 91 37 41 eller på mail cmo@jammerbugt.dk hvis du har spørgsmål til stillingerne.

Du kan læse mere om Kaas Plejecenter på vores hjemmeside.

Besøg os også gerne på vores side på Facebook

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdsstedets adresse er Gammelgaardsvej 44-46 i Kaas, 9490 Pandrup

Ansøgningsfrist

Mandag den 26. juni 2023 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler onsdag den 28. juni. 

LÆS OGSÅ: Kom til drop in cafe’ og få inspiration til dit LAG projekt