Jammerbugt Kommune søger: Løn- og personalekonsulent til HR – Tidsbegrænset

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune søger: Løn- og personalekonsulent til HR – Tidsbegrænset

Er du skarp på lønområdet i det offentlige? Er du vant til at fortolke overenskomster og formidle din viden? Og har du flair for god service? Så håber vi at se din ansøgning til denne stilling.

Lige nu har vi særligt travlt, da et par af vores kolleger er optaget med den vigtige opgave det er at være på barsel. Vi søger derfor en ny kollega til en tidsbegrænset stilling af 12 måneders varighed. Inden for en årrække ser vi ind i et generationsskifte, så der er gode fremtidsmuligheder i HR-afdelingen i Jammerbugt Kommune.

HR i Jammerbugt Kommune hører til den centrale stab i kommunen. Vi har en bred opgaveportefølje, herunder løn- og personaleadministration, juridisk rådgivning og bistand, HR-udvikling, lønforhandling, arbejdsmiljø, support på MED-udvalg mm. Vi har fokus på at bidrage til, at vores arbejdspladser fungerer godt og har det bedste grundlag for at løse opgaverne.
I HR har vi et stærkt fællesskab, hvor vi bringer hinandens fagligheder i spil. Vi har til tider travlt, vi har det ofte sjovt, og vi vil hinanden og vores organisation.

Dine kompetencer
Vi forventer, at du har solide kompetencer på lønområdet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til KMD Opus, og Vagtplan som er vores primære systemer. Du skal have erfaring fra en offentlig arbejdsplads, og være vant til at arbejde med overenskomster. Har du erfaring med løn på ældre- og handicapområdet, vil det være et plus.

Det tværgående samarbejde og erfaringsudveksling vægtes højt. Vi holder jævnligt møder med netop dette fokus. Vi forventer, at du indgår i fællesskabet, hvor vi sammen sparrer om sagerne, har fokus på at videreudvikle det eksisterende samt udveksler ny information for sammen at blive endnu skarpere på den opgave, vi løser for organisationen.

Vi tilbyder
HR i Jammerbugt Kommune har til huse på rådhuset i Aabybro, hvor vi deler tag med borgmesteren, kommunaldirektøren, Borgerservice, Sekretariatet samt Central Økonomi og IT-afdelingen. Jammerbugt Kommune har med sine fire forvaltninger samlet godt 3.000 ansatte.

Med stillingen tilbydes du

  • Spændende opgaver med mulighed for både bredde og dybde i opgaveløsningen
  • Hverdage, der med garanti ikke ligner hinanden
  • Fleksibilitet ifht. flextid, hjemmearbejdsdage mm.
  • Gode udviklingsmuligheder
  • En stor samarbejdsflade i kommunen som helhed
  • Gode kolleger i en afdeling med plads til forskellighed.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation og principperne for lokal løndannelse.
Der er tale om en stilling på 37 timer pr. uge.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 25. februar.
Vi forventer at gennemføre samtaler den 28. februar, og ønsker at besætte stillingen senest pr. 1. april 2024.

Yderligere oplysninger
om stillingen fås ved henvendelse til HR-chef Helle Liske på telefon 41 91 20 12 eller mail hlr@jammerbugt.dk.

Ansøgningen sendes elektronisk ved at klikke på ”send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning, CV samt anden relevant information.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Jammerbugtposten.dk

Ansøg jobbet på dette link