Jammerbugt Kommune søger: Leder af Familiecentret

Familiecentret Jammerbugt Kommune i Fjerritslev. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Leder af Familiecentret

Jammerbugt Kommune søger en ny leder til Familiecentret, der sætter retning og rammer for fremtidens Familiecenter, så Familiecentret fremadrettet er den primære leverandør af ydelser på børne- og ungeområdet.

Du får mulighed for at sætte dine faglige og ledelsesmæssige ambitioner i spil og være med til at sætte strategisk retning på et centralt område i en spændende og bred forvaltning, med højt til loftet.

Afdelingslederen får en markant position i hele forvaltningen og bliver leder for 30 dygtige og kompetente medarbejdere. Du får, i et tæt samarbejde med lederen af myndighed en særskilt mulighed for at sætte dit præg på de indsatser, der fremadrettet skal prioriteres på familieområdet i Jammerbugt Kommune. Og du bliver et vigtigt bindeled mellem visioner, strategier og den daglige praksis og kommer til at stå i spidsen for et fagområde, hvor virkelighederne presser sig på, og hvor medarbejderne hver dag gør en væsentlig forskel for mange af kommunens familier og borgere.

Du får ansvaret for afdelingens tre teams: to teams med familiebehandlere og et team med kontaktpersoner. Du skal gennem kompetent ledelse og med en tydelig faglig og strategisk retning sikre, at indsatser og de daglige opgaver løses med stadig høj kvalitet, og at de mange medarbejderes kompetencer udnyttes og bringes i spil for børnenes, de unges og familiernes skyld.

Sammenhængskraften mellem Familiecentret og Børne- og Familierådgivningen er stor og du skal sammen med lederen af myndighed være med til at sikre et tæt og dagligt samarbejde på tværs, så der skabes en endnu højere sammenhængskraft mellem myndighed og udfører. Det tværgående samarbejde på hele familie- og forebyggelsesområdet er til stadighed i fokus, og du skal sammen med dine afdelingslederkolleger og din chef sætte retningen og skabe rammerne for, at forhindringerne minimeres, og at løsningerne skabes i et fællesskab.

Du får en spændende ledelsesopgave på et fagområde, hvor både økonomi, opgaver og samarbejde kan udfordre. Du skal kunne ”stå i støvlerne”, og du skal tro på, at fællesskabet er stærkere end individet. Du skal lede med tillid og med blik for, at kerneydelserne skal give værdi for de borgere, som det hele drejer sig om.

Du får chancen for at sætte præg på de indsatser, der fremadrettet skal udvikles og du bliver et vigtigt bindeled internt i forvaltningen, på chefområdet og i afdelingen. Der er masser af muligheder og ansvar, der forpligter.

Du skal komme med faglig indsigt på familieområdet, med en god portion ledelseserfaring og med lyst til at indgå i et tæt samarbejde med hele organisationen.

Du kan læse meget mere i job- og personprofilen, som du finder her og på genitors hjemmeside. Du er ligeledes velkommen til at kontakte Jesper Lund Madsen, Genitor, pa° telefon 22 89 85 25 eller jlm@genitor.dk eller familie- og forebyggelseschef Jesper Ildal Djørup, Jammerbugt Kommune, på telefon 41 91 23 31.

Ansøgningsfrist

25. april 2023.

LÆS OGSÅ: Lokal Udviklingsmøde på Samværs- Og Aktivitetscenter Hjortdal den 13. april