Jammerbugt Kommune søger: Lærer til Saltum Skole

Saltum Skole. Foto: Jammerbugtposten.dk.

JOBANNONCE: Lærer til Saltum Skole

Vil du med på holdet og være Saltum skoles nye lærer? Vil du være med til at sætte dit præg på vores fantastiske skole med din faglighed?

-- annonce ---

Vi søger en lærer der brænder for at undervise i dansk, engelsk og historie. I kommende skoleår skal du bl.a. have dansk i 7. klasse med delt klasselærerfunktion, engelsk i 2. og 4/5. kl. samt historie i 3., 4/5. 7. og 9. klasse.

Der går ca. 170 børn på skolen i 0.-9. klasse, og vi er 12 lærere og 2 ledere. Vi har en flot nyrenoveret skole og fantastiske udeområder. Vi har delt skolen op i 2 faser med fase 1 for 0.-4. kl. og fase 2 for 5.-9. kl.

Vi arbejder som udeskole igennem hele skoleforløbet, og vi er meget optagede af fortsat udvikling af vores udeskolearbejde.

Udeskole betyder ikke kun bål, snobrød og våde tæer. Udeskole er med til at sikre, at vi får en meningsfuld og varieret undervisning, hvor vi kobler teori og praksis tættere sammen. Det er derfor vi siger ud i virkeligheden – ind i fagligheden.

Vi søger dig, der

  • Synes, at vores profil som udeskole lyder spændende og ser muligheder i det.
  • Er god til relationer og træder til, når en kollega skal bruge en ekstra hånd.
  • Arbejder ud fra en anerkendende tilgang både i forhold til medarbejdere, elever og forældre. Du mener, at børn gør det så godt, som de kan.
  • Tænker i inkluderende børnefællesskaber, så alle oplever sig som vigtige mennesker.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at ringe til skoleleder Søren Jeppesen på telefon 41 91 31 42 eller afdelingsleder Thomas Ravn Monjezi på telefon 41 19 21 26, hvis du har spørgsmål eller gerne vil aftale et besøg på skolen.

Du kan også besøge Saltum Skolens hjemmeside og læse mere om os.

Løn– og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og indgået forhåndsaftale.

Ansøgningsfrist

16. juni 2023, og vi holder ansættelsessamtaler i uge 25.

Der vil blive indhentet børneattest.

LÆS OGSÅ: En læser undrer sig: Hvorfor er græsset en halv meter højt?