Jammerbugt Kommune søger: Kompetent afdelingsleder til Gjøl skoles SFO, børnehave og vuggestue

Gjøl Skole
Gjøl Skole


JOBANNONCE: Jammerbugt Kommune søger: Kompetent afdelingsleder til Gjøl skoles SFO, børnehave og vuggestue

Jammerbugt Kommune har ambitioner på børnenes vegne. De fortjener det!
Vi søger derfor en dygtig og dedikeret afdelingsleder til Gjøl skoles vuggestue, børnehave og SFO, så Gjølområdets yngste børn får det liv, de har fortjent!

-- annonce ---


Gjøl skole og dens tilhørende institutioner er i dag en hyggelig landbyskole omkranset af skøn natur og med gode faciliteter ude, såvel som inde. Livet på Gjøl skole starter for mange børns vedkommende i dens integrerede vuggestue for derefter at fortsætte i børnehaven, skolen og den tilhørende SFO. Den samlede institution udgør på den måde en attraktiv ramme om et mangeårigt børneliv i lokalområdet på Gjøl. En ambition vi målrettet arbejder med i en ny satsning ’Det hele liv på Gjøl’. Her involveres både skole, natur, forældre og lokalsamfund i det pædagogiske arbejde. At vi har børnene under samme tag, giver os nemlig en unik mulighed for at styrke et sammenhængende børneliv, hvor dannelse, læring og trivsel sætter positive og varige spor, så nutiden skaber børn, der lykkes i fremtiden!

Dine kompetencer

Vi har mange ønsker til vores kommende afdelingsleder. Du brænder naturligvis for det pædagogiske arbejdes betydning for børns trivsel og læring, ligesom du har erfaring fra et eller flere af de områder som skolens institutioner favner. Det er afgørende for os, at du har noget på hjertet i forhold til at skabe sammenhæng og gode overgange i børnenes liv fra de starter, til de forlader SFO’en og skolens hverdag i øvrigt.

LÆS OGSÅ: Stem på Aabybro Svømmeklub til foreningsprisen

Din ledelsesstil er kendetegnet ved, at du nærer og inspirerer det faglige og pædagogiske samarbejde om børnene i alle tre institutioner. Derudover er det også vigtigt, at du ser styrken i at arbejde sammen på tværs. Dette både med andre samarbejdspartnere i kommunen og i samspillet mellem skolen og dens institutioner. Sammen med skolens overordnede leder får du nemlig en vigtig rolle i at skabe et velfungerende lederteam om den samlede skoles hverdag og udvikling.

Gjøl Skole og SI har en vigtig funktion i lokalsamfundet og nyder stor opbakning. Derfor er det afgørende, at du forstår vigtigheden af den rolle institutionerne har som indgangen til børnenes videre skoleliv.

Vi forestiller os desuden, at den kommende afdelingsleder i Gjøls skoles institutioner

  • Er uddannet pædagog og oplagt har ledelseserfaring fra en eller flere af de institutionstyper stillingen dækker
  • Er optaget af både faglig-, pædagogisk- og personalemæssig ledelse – du kan være en inspirerende sparringspartner og sætte rammen for udvikling og samarbejde   
  • Har stærke relationelle kompetencer, som bruges til at finde gode løsninger i tæt dialog med dine medarbejderne, din overordnede leder og andre samarbejdspartnere
  • Er god til at skabe struktur og være kreativ inden for rammen. Du kommer til at varetage bl.a. vagtplanlægning, forskellige administrative ledelsesopgaver og sammen med skolelederen at følge op på økonomien
  • Har en lederuddannelse, eller er i gang med at tage en.

Vi tilbyder

En attraktiv stilling på en skole og tilhørende institutioner, der udgør et trygt og udviklende miljø for lokalområdets børn fra de starter i vuggestue til de afslutter mellemtrinnet. Skolen har en størrelse, hvor du kommer til lære alle børn og deres forældre at kende. SFO’en har 45 børn, der er 34 børnehavebørn, 11 vuggestuebørn og 82 elever i selve skolen. Der er i alt 22 dygtige kolleger, hvoraf 11 er beskæftiget i institutionerne.
Gjøl skole ligger i skønne omgivelser og blot 25 minutters kørsel fra bl.a. Aalborg.

Du kan med andre ord se frem til et spændende job som afdelingsleder, hvor du

  • Får det daglige pædagogiske, faglige, administrative, personalemæssige ansvar for skolens SFO, børnehave og vuggestue
  • Gode muligheder for at arbejde med ledelse (udgør ca. 75 % af din arbejdstid). Du vil i mindre omfang indgå i normeringen
  • Får en unik mulighed for styrke skolen som samlet tilbud baseret på et fælles DNA
  • Får et udviklende job i et sammenhængende børneunivers med ambitioner for fremtiden
  • Har en garanteret travl hverdag, der til gengæld aldrig er kedelig.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Anders Bødker Holm på telefon 41 91 32 24, hvis du har lyst til at besøge os eller har spørgsmål i øvrigt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Du kan læse kommunens vision her, kvalitetsnotat for dagtilbud og skolepolitikken her om Det hele liv på Gjøl her, om Gjøl Skole her samt kommunens ledelsesgrundlag her.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Ansættelsen er fra den 1. april 2023.

Samtaler er planlagt til den 7. februar 2023. Vi vil stille en opgave i forbindelse med samtalen.

Der bliver indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Arbejdsstedet er Gjøl Skole og SI, Rønnebærvej 8 Gjøl.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 29. januar 2023.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn