Jammerbugt Kommune søger: Kommunikationskonsulent til Sekretariatet

Foto: Jammerbugtposten.dk.


JOBANNONCE: Sekretariatet i Jammerbugt Kommune søger en erfaren og fagligt dygtig kommunikationskonsulent til at løse opgaver inden for en bred vifte af kommunikationsopgaver.

I Sekretariatet løser vi mange forskellige opgaver. Vi betjener blandt andet kommunalbestyrelsen, borgmesteren, kommunaldirektøren og direktionen og en række udvalg, råd og nævn. Du kommer derfor tæt på de politiske beslutningsprocesser og de strategiske indsatser i kommunen. Som kommunikationskonsulent hos os får du et spændende og alsidigt job, hvor du får en bred kontaktflade både i og uden for den kommunale organisation.

-- annonce ---


I afdelingen er vi organiseret i tre teams, hvor vi nu har en ledig stilling i vores kommunikationsteam. Her vil du sammen med sekretariatschefen og dine to kollegaer i teamet komme til at tegne kommunens centrale kommunikationsindsats og indgå i et fællesskab omkring løsningen af opgaverne, som bl.a. omfatter pressekontakt, grafisk arbejde, SoMe og ansvar for Jammerbugt Kommunes nye hjemmeside og intranet.

Dine opgaver bliver blandt andet

 • kommunikationsrådgivning, kommunikationsplanlægning og pressekontakt
 • at lave oplæg og udkast til taler med en flydende og kreativ pen
 • at fortælle de gode, aktuelle historier om mangfoldigheden i Jammerbugt Kommunes ydelser, tiltag og projekter eksempelvis gennem pressemeddelelser
 • udarbejdelse af internt nyhedsbrev
 • at deltage i den løbende drift, herunder at producere tekster, billeder og video, og at kvalitetssikre og publicere indhold på web og intranet på tværs af organisationen
 • at producere indhold til sociale medier
 • udarbejdelse af notater og sagsfremstillinger til direktion og ledelse, når kommunikation er på dagsordenen
 • deltage i projektgrupper, udviklingsprojekter m.v.

Hvem er du?
Du har en solid værktøjskasse indenfor kommunikation, leverer skarpe budskaber og formidler ubesværet på alle niveauer.

Du kan arbejde selvstændigt og ønsker at bidrage til den samlede opgaveløsning i Sekretariatet, som både dækker udviklings- og driftsopgaver. Du befinder dig godt i en arbejdsdag, hvor du skal håndtere mange forskelligartede opgaver med både korte og lange deadlines. Du er klar til at give en ekstra hånd, når det er nødvendigt.

Du har forståelse for og erfaring med kommunikation i en politisk styret organisation, og du evner den gode kommunikation på alle niveauer i organisationen. Du formår at kommunikere komplekse problemstillinger målrettet, på en let forståelig måde og via de rette kanaler. Du er velbevandret på diverse SoMe-platforme og har et særligt blik for den gode historie. Kendskab til Adobe-pakken vil være et plus.

Du har en strategisk og analytisk tilgang til kommunikation og er udviklingsorienteret. Du kan følge en opgave eller henvendelse til dørs og bevare overblikket.

Du har en relevant uddannelse indenfor kommunikation (f.eks. cand.comm. eller cand.mag.) og gerne erfaring fra en lignende stilling i en politisk styret organisation.

Som vores nye kollega får du

 • et spændende og afvekslende job, hvor du selv er med til at præge arbejdsdagen
 • et job med stor indflydelse og ansvar for opgaveløsningen
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling og sparring
 • en stor kontaktflade og et uformelt arbejdsmiljø blandt gode kolleger

Den ledige stilling er på 37 timer med arbejdsplads på Rådhuset, Toftevej 43, 9440 Aabybro.

Om os
Du bliver en del af en afdeling på i alt 19 medarbejdere, hvor vi løser mange forskelligartede opgaver. Vi er en del af den centrale stab på Rådhuset i Aabybro, hvor også HR, Økonomi samt It, Digitalisering og Borgerservice hører til.

Mere om stillingen og os
Du er velkommen til at kontakte Sekretariatschef Jakob Kruuse på telefon 41 91 20 13, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist og samtaler
Du skal sende din ansøgning via vores rekrutteringssystem senest 8. november 2022.

Samtaler forventes afholdt 14. november og med evt. 2. samtale d. 17. november. Tiltrædelse 1. januar eller efter nærmere aftale.

Skriv venligst i din ansøgning, hvor at du fandt jobbet