Jammerbugt Kommune søger: Køkkenansvarlig/husassistent til Aabyhaven Vuggestue og Børnehave

Jammerbugt Kommune
Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune søger: Køkkenansvarlig/husassistent til Aabyhaven Vuggestue og Børnehave

JOBANNONCE: Stillingen er en fast stilling på 30 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Aabyhaven Vuggestue og Børnehave er normeret til 88 børnehavebørn og 19 vuggestuebørn og består af 2 afdelinger på 2 matrikler, begge med madordning. Afdelingen på Anlægsvej har en vuggestue og en børnehavegruppe med de yngste børnehavebørn, og afdelingen i Thomasmindeparken har de ældste børnehavebørn. Stillingen er i Thomasmindeparken, og du vil samtidigt have et samarbejde med den køkkenansvarlige i Anlægsvej.

Du skal dagligt tilberede formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad til 50-70 børnehavebørn. Der er krav om, at fødevarerne indeholder minimum 60% økologi, og derudover skal madplanerne følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for ernæring til børn på 3-6 år. Igennem maden arbejder vi pædagogisk med begreber som madglæde, madmod og fra jord til bord, som du igennem dit arbejde skal kunne understøtte.

Dine opgaver i køkkenet er tilrettelæggelse og udførsel af

  • Tilberedning af formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad.
  • Udarbejde madplaner
  • Bestille varer til måltider
  • Oprydning, afrydning og opvask
  • Rengøring af køkken
  • Udførelse af egenkontrol
  • Holde dig opdateret på Sundhedsstyrelsens anbefalinger
  • Ansvarlig for lagerhold af diverse

Derudover er det vigtigt, at du nyder samvær med børn, som ser den køkkenansvarlige som en del af personalet og som gerne er aktive tilskuere og deltagere i madfremstillingen. Efter aftale kan du også være med til at lave pædagogisk arbejde.

Vi forventer at du er mødestabil, fleksibel og kan planlægge og organisere dine arbejdsopgaver selvstændigt. Du vil samtidigt have samarbejde med det pædagogiske personale omkring aktiviteter der indebærer måltider f.eks. i forbindelse med arrangementer såsom julefrokost, påskefrokost, madpakker ved ture ud af huset. Du refererer til afdelingslederen i afdelingen.

Vi tilbyder en stilling hvor du har mulighed for at udfolde din kreativitet i køkkenet, en engageret personalegruppe, som løfter i flok, og en masse dejlige børn.

Arbejdstiden er som udgangspunkt imellem kl. 8.30 og 14.30 med mulighed for ændringer efter aftale.

På Jammerbugt Kommunes hjemmeside kan du læse mere om kommunens kostpolitik: https://www.jammerbugt.dk/media/2747736/politik-madglaede-madmod-og-fysisk-aktivitet.pdf

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingens indhold, kan du kontakte afdelingsleder Kristina Grønbek Terp på telefon 41 91 34 51.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Jammerbugtposten.dk