Jammerbugt Kommune søger: Kli­ni­kas­si­sten­ter til Jam­mer­bugt Kommunale Tandpleje

Job
Arkivbillede


JOBANNONCE: Jammerbugt Kommunale Tandpleje søger færdiguddannede og gerne erfarne klinikassistenter til fuld- og/eller deltidsstillinger snarest muligt. Fuldtidsstillinger har en arbejdstid på 37 timer om ugen 41 uger om året, svarende til en ansættelsesbrøk på 33,7/37,0 timer. Nogle af stillingerne og dermed opgaveopløsningen vil være relateret til det administrative og/eller det kliniske arbejde i Tandplejens OR-sektionen.

Om dig

-- annonce ---
  • Du kan arbejde selvstændigt, men samtidig er du en teamplayer, som bidrager til et godt arbejdsmiljø.
  • Du er fagligt dygtig, engageret og fleksibel.
  • Du har godt humør og gå på mod.
  • Du har måske erfaring fra kommunal tandpleje, men det vigtigste er, at du har interesse for og lyst til at arbejde med kliniske og/eller administrative opgaver i Tandplejen.
  • Du er imødekommende og anerkendende i din tilgang til patienterne og vægter forebyggende arbejde højt. Du har lyst til at lære borgerne gode tandplejevaner og at være en del af det vigtige arbejde, der skal føre til, at flest mulige borgere kan forlade tandplejen med et sundt tandsæt.

Om Jobbet
Jammerbugt Kommunale Tandpleje behandler hvert år ca. 8000 børn og unge. Dertil kommer et antal omsorgs-, social- og specialtandplejepatienter. Personalet er fordelt på 3 klinikker placeret i Jammerbugt Kommune, og på klinikken i Kaas er tandreguleringsafdelingen placeret og med egen specialtandlæge. Vi anvender journalsystemet, TM-Tand.

Jammerbugt kommune er nabo til Aalborg Kommune, hvorved du vil få både storby og natur, hav og fjord tæt på. Vi er en mindre kommune med mange forskellige patientopgaver, der gør arbejdet afvekslende og spændende.

Vi forventer, at du kan lide at samarbejde om behandlinger af børn, unge og voksne patienter samt at samarbejde med forældre og andre ledsagere, og at du i fællesskab med kollegerne vil bidrage til arbejdsglæden i en travl hverdag.

Du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med godt humør, og ønsker du et alsidigt arbejde også med selvstændige opgaver og dermed et job med faglige udfordringer og gode kolleger, glæder vi os til at høre fra dig.

Vi tilbyder

  • Et spændende og afvekslende arbejde som klinikassistent
  • Du bliver en del af et fagligt stærk team på 24 medarbejdere
  • 11 ugers ferie, som næsten følger skolernes ferie
  • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst
  • Vi glæder os til at byde DIG velkommen i teamet

Yderligere oplysninger
Stillingen skal søges elektronisk og være vedlagt CV og eksamensbeviser samt eventuelle anbefalinger.

Tandplejen anvender straffe- og børneattest som led i ansættelsen.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge Dorte Haubek på dor@jammerbugt.dk eller telefon 41 91 35 11.

Frist
21. oktober 2022.

Samtaler forventes holdt torsdag i uge 43.

Antal ledige stillinger:
2

Skriv venligst i din ansøgning hvor du fandt jobbet