Jammerbugt Kommune søger Familie- og Forebyggelseschef

Foto: Jammerbugtposten.dk.

JOBANNONCE: Vil du have en central chefstilling i en aktiv kommune, hvor det strategiske sigte og samarbejde på tværs i og ud af organisationen er vigtige elementer i at lykkes? Vil du arbejde i en udviklingsorienteret kommune, hvor mulighederne er store, og hvor afstanden mellem tanke og handling er forholdsvis kort?

Jammerbugt Kommune søger en ny familie- og forebyggelseschef, der kan være med til at sætte retning for hele chefområdet, og som i et tæt samarbejde med forvaltningens direktør og andre chefer skal rammesætte de næste års fælles indsatser.

-- annonce ---


Om jobbet og dig

Du får ansvaret for en bred portefølje og bliver øverste chef for seks dygtige afdelingsledere og ca. 140 dedikerede medarbejdere. Du får det overordnede ansvar for både SSP, PPR, Tandplejen, Sundhedsplejen, Familiecentret og Børne- og Familierådgivningen. Centrale aktører i hele den kommunale kontekst.

Du skal gå forrest i den videre udvikling, samle afdelingslederne og afdelingerne til en stærk samlet flok, sprede vingerne ud og understøtte et stabilt samarbejde i både egen forvaltning og eksternt.

Du skal have gode styringskompetencer og skal fra en tydelig strategisk chefposition skabe rammer for og understøtte, at kvaliteten i ydelserne til stadighed har høj værdi for borgerne og matcher den økonomiske ramme.

Du kommer med en god portion ledelseserfaring. Du kan lede ledere og har forståelse for rammerne i en politisk ledet organisation. Du har politisk tæft og får sammen med direktøren ansvaret for samarbejdet med det politiske udvalg på området.

Yderligere oplysninger

Du kan læse meget mere i job- og personprofilen, som du finder på www.genitor.dk, eller i linket hér.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte Jesper Lund Madsen, Genitor, på telefon 22 89 85 25, e-mail jlm@genitor.dk eller direktør Diana Lübbert Pedersen, Jammerbugt Kommune, på telefon 41 91 24 31.

Ansøgningsfristen udløber den 11. marts 2021.