Jammerbugt kommune søger: Dagplejer i Fjerritslev eller lige udenfor byen

Arkivbillede. Foto: Jammerbugtposten.dk

JOBANNONCE: Vi søger en dagplejer pr. 1. januar 2022 eller snarest derefter til et af vores teams i og omkring Fjerritslev.

Har du lyst til at arbejde professionelt med børn i tæt samarbejde med deres forældre? Kan du arbejde selvstændigt med udgangspunkt i små børns behov, så er jobbet som dagplejer måske noget for dig.

-- annonce ---

Om stillingen

Din arbejdsplads er dit hjem og samtidig har du kolleger tæt på, som du blandt andet mødes med i legestuegrupper.

Sammen med dine dagplejebørn sætter du tempoet i dagligdagen, så der er mulighed for at være ambitiøs på alle børns vegne. Du vil have en ugentlig åbningstid på 48 timer, og for denne arbejdstid kompenseres du med 7 fridage. Åbningstiden er dagligt i tidsrummet ml. kl. 6.15 – 17.00.

Dagplejens kendetegn og værdier er hjemlige omgivelser, tryghed, læring, trivsel og udvikling gennem hverdagens gøremål og aktiviteter.

Det vigtigste er, at du gennem empati kan skabe gode relationer til både børn og forældre. Selvom du arbejder selvstændigt, har du altid et team af øvrige dagplejere at sparre med, ligesom du vil have et tæt samarbejde med en dagplejepædagog, hvor intet er for småt til en dialog.

Dagplejepædagogen kommer på besøg hos dig fem-seks gange årligt, både på anmeldt og uanmeldt besøg, hvor der altid er mulighed for pædagogisk sparring.

Vi forventer

  • at du kan skabe tryghed og gode relationer gennem omsorg og nærvær
  • at du kan se det enkelte barns behov og planlægge din dag derud fra
  • at dit hjem og din have kan danne rammen om et trygt og inspirerende læringsmiljø
  • at du brænder for at arbejde professionelt og pædagogisk med børn, med fokus på trivsel og udvikling
  • at du kan arbejde tæt sammen med f.eks. talepædagog, sundhedsplejen, børne-ergo-fys og øvrige samarbejdspartnere.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor

  • du arbejder tæt sammen med dagplejepædagoger og byens øvrige dagplejere
  • du har ansvar for og indflydelse på din egen hverdag
  • vi stiller alt udstyr til børnene til rådighed og løbende sørger for fornyelser
  • du har mulighed for både personlig og faglig udvikling, og vi reflekterer og evaluerer sammen for at blive dygtigere
  • vi har fokus på medarbejdertrivsel og arbejdsmiljø.

Vi har ligeledes fokus på både sikkerhed og fagligudvikling, og som udgangspunkt vil du i dit første ansættelsesår tilbydes Førstehjælpskursus, introduktion til relations- og ressourceorienteret pædagogik (ICDP), introduktion til det pædagogiske læreplans arbejde samt vejledning i løfte- og bæreteknik.

I din ansøgning vil vi gerne læse om, hvorfor du vælger at søge jobbet som dagplejer, og kort om hvordan du vil skabe god trivsel og udvikling for børnene.

Yderligere oplysninger

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitutioneret leder af dagplejen, Linette Rosenskjold på telefon 41 91 15 87 eller dagplejepædagog Ilse Bergh på telefon 41 91 25 74.

I øvrigt forventes det at du orienterer dig på dagplejens hjemmeside, hvor du blandt andet finder Den styrkede pædagogiske læreplan for dagplejen.

Der er ansøgningsfrist den 21. november 2021.