Jammerbugt kommune søger: Ambitiøs og nærværende teamleder til Borgerservice

Ansøg Job
Arkivbillede


JOBANNONCE: Ambitiøs og nærværende teamleder, der sætter god borgerservice forrest – er det dig?

Jammerbugt Kommune søger en leder med personaleansvar til Borgerservice

-- annonce ---


I Borgerservice løser vi mange forskellige opgaver, der alle henvender sig til det borgernære som f.eks. selvbetjeningsløsninger, pas, kørekort, afvikling af valg, NemID/MitID, lægevalg og flytninger.

Borgerservice er et meget vigtigt område for Jammerbugt Kommune, og vi ønsker at sikre fortsættelsen af den gode udvikling. Derfor søger vi nu i en nyoprettet stilling en teamleder med personaleansvar til afdelingen.

Borgerservice har i dag 12 medarbejdere og er en del af Digitalisering, Borgerservice og Indkøb i den centrale Stab, der har til huse på rådhuset i Aabybro. Afdelingen består desuden af tre koordinatorer, der med hver sit team understøtter digitaliseringen, IT-drift og indkøb. Jammerbugt Kommune har et stort fokus på at sikre ”én indgang” for borgerne samt at skabe sammenhæng i indsatsen for borgerne.

Du vil blive leder for et område med stor omskiftelighed i opgaverne og hvor betjening af borgere samt borgerkontakt er den primære opgave i den daglige drift, som du er en del af. Det er derfor vigtigt at du har fokus på god borgerservice og god kommunikation med borgere, der nogle gange er i en udsat position.

Som leder ønsker vi

Du som leder skal være nærværende og have fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø samt udvikle opgavevaretagelsen og medarbejderne gennem dialog og sparring.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har relevant ledelseserfaring fra en politisk styret organisation – gerne fra Borgerservice eller en ydelsesafdeling
  • Er en handlekraftig, løsningsorienteret og involverende leder, der kan sætte klare mål og retningslinjer og stå fast, når det er nødvendigt
  • Har fokus på god borgerservice, god kommunikation med borgerne, effektive arbejdsgange og korrekt sagsbehandling
  • Har fokus på at styrke digitaliseringen, brugen af selvbetjeningsløsninger og samtidig har et øje for vigtigheden af digital inklusion for udsatte borgere
  • Kan skabe tryghed blandt dine medarbejdere og bakke op i vanskelige situationer
  • Har gode kommunikationsevner mundtligt og skriftligt

I Borgerservice er der et naturligt fokus på kommunens borgere, men det er samtidig vigtigt for den nye teamleder at være en nærværende leder, der i øjenhøjde med medarbejderne og med empatisk tilgang sikrer driften og fagligheden i afdelingen.

Yderligere oplysninger

Dit faste arbejdssted er rådhuset i Aabybro. Da du skal rundt på kommunens arbejdspladser, er det nødvendigt, at du har kørekort.

Vi vil meget gerne have en ny leder på plads inden udgangen af juni mdr. med tiltrædelse den 15. august – 2022.

Vil du vide mere om stillingen som teamleder, kan du kontakte Chefen for Digitalisering, Borgerservice og Indkøb – Morten Hedegaard på telefon 41 91 20 11.

Ansættelserne sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid og med tiltrædelse senest den 15. august 2022.

Vi forventer at gennemføre samtaler den 7. juni og 2. samtale afholdes den 14. juni 2022. Mellem samtalerne gennemføres test af kandidaterne til anden samtale.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 1. juni 2022.