Jammerbugt Kommune søger: Aktivitetsmedarbejder Biersted Aktivitetscenter

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk


JOBANNONCE: Vi søger en aktivitetsmedarbejder til en 30 timers fast stilling. Stillingen er til besættelse fra den 1. januar 2023 og arbejdsstedet er Biersted Aktivitetscenter.

Lidt om os:
I Jammerbugt Kommune har vi fire aktivitetscentre, som alle har det formål at støtte borgerne til at have et sundt og aktivt liv, og hvor det er muligt for borgerne at bruge egne ressourcer og færdigheder. Dette blandt andet med henblik på at støtte borgerne til bedst mulig mestring af eget liv samt medvirke til øget livskvalitet for de enkelte borgere.

-- annonce ---


Vi arbejder rehabiliterende i Jammerbugt Kommune og det har stor betydning for vores tilgang til vores borgere. Vi bestræber os altid på at tilrettelægge aktiviteterne sammen med borgerne for dermed at sikre at det giver mening. Aktiviteterne medvirker til at vedligeholde og/eller forbedre borgernes fysiske, psykiske eller sociale funktionsniveau og af aktiviteter kan nævnes kreative aktiviteter, fællessang, spil, fysisk træning, dans, almindelig dagligdags aktiviteter (ADL) m.m.

Du vil blive en del af en dygtig medarbejdergruppe, hvor et godt fagligt, socialt og kreativt arbejdsmiljø vægtes højt.

Vi lægger vægt på at du er i stand til:

  • At løfte opgaverne i fællesskab.
  • At medvirke til at bevare og udvikle et godt fagligt og socialt miljø.
  • At have fokus på at inddrage borgerne i aktiviteter, såvel almindelige dagligdags aktiviteter som kreative aktiviteter.
  • At være fleksibel og innovativ.

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant sundhedsfaglig baggrund.
  • Er omstillingsparat.
  • Ser muligheder fremfor begrænsninger.
  • Har lyst til at arbejde med ældre mennesker.

Praktiske oplysninger:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås hos aktivitetsmedarbejder Tove Møller Madsen på telefon 72 57 86 00, eller hos konstitueret Myndighedsleder Pia Marie Wolff Sloth på telefon 41 91 15 56.

Ansøgningsfrist er fredag den 11. november 2022. Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt løbende.

Skriv venligst i din ansøgning hvor du fandt jobbet.