Jammerbugt FC’s U19 mandskab sejrede ved det Jyske Mesterskab i indendørsfodbold.

Foto: Thomas Jansen Jammerbugtfc.dk
Print Friendly, PDF & Email

Årets første pokal er i hus for Jammerbugt FC’s U19 mandskab, der i weekenden spillede sig frem til guldmedaljer ved det Jyske Mesterskab i indendørsfodbold.

Her vandt de blåblusede en flot finalesejr på 4-3 over Koldby/Hørdum IF, efter at have vundet det indledende gruppespil ved at hente hele 18 point og vinde sin semifinale med 3-0.

Finalestævnet, der blev spillet over to dage, blev dermed en resultatmæssig succes, men på det sociale parameter var weekenden også en succes.

– Drengene leverede en virkelig god indsats og vi er både glade og stolte over vores præstation. Det kan vi tage med videre ind i sæsonen, men også hele den sociale del af dette Jyske Mesterskab vil gavne os fremadrettet. Udover de sportslige udfordringer har det været en god måde at få skabt noget ekstra kvalitetstid sammen, hvor vi også samles om andre aktiviteter end dem på banen, fortæller U19 træner Tommy Pedersen på vej hjem fra Roslev på Mors, hvor mesterskabsstævnet blev spillet.

Forud for det Jyske Mesterskab havde U19 taget hul på forberedelserne på fodboldforåret og bl.a. spillet 2-2 mod Thisted FC i den første træningskamp. Den næste af slagsen venter den kommende lørdag, hvor det i Vrå gælder et hold fra den bedste norske U19 række.

– Der er en rigtig god stemning i truppen ovenpå en super weekend, hvor drengene har gjort det godt. I det hele taget har det været en god start på fodboldåret for os. Vi har nogle spændende træningskampe og forude venter også en træningslejr i Tyrkiet sammen med divisionstruppen. Det er virkelige noget, vi alle ser frem til. Det er en spændende tid for vores U19 drenge, understreger Tommy Pedersen.

Medio marts tager holdet hul på sæsonen i U19 Liga 1, hvor første opgave hedder FS Holstebro på hjemmebane.