Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC tog lørdag middag imod Thisted FC i den bagende sommersol hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Her skulle formen have endnu et nyk op på vejen frem mod sæsonpremieren om et par ugers tid.

Og der kom hurtigt sved på panden i varmen, hvor der også var indlagte vandpauser og blev skiftet flittigt ud i pausen.

De blåblusede gjorde god figur og kom fint fra land med et par store chancer i løbet af kampens første kvarter.

Herefter satte Thisted FC sig på bolden i perioder, uden dog at finde vej gennem en velorganiseret Jammerbugt defensiv.

Efter godt en halv times spil brød Jammerbugt FC bolden og en omstilling blev sat i gang.

På midterlinjen sendte den nye Jammerbugt FC angriber, Lasse Storvang, der denne sommer kommet til fra Vejgaard B, sin angrebskollega, Morten U. Thomsen i frit løb mod mål med en dyb stikning. UT svigtede ikke, men gjorde arbejdet færdig ved at lægge bolden i det lange hjørne.

Dermed 1-0 til hjemmeholdet i en første halvleg, hvor Jammerbugt FC skabte mest, men hvor der ind imellem også manglede den sidste afgørende energi i aktionerne. Efter pausen, og en tur i skyggen, var det som om netop dette lykkedes.

Jammerbugt FC tog mere kontrol, og med undtagelse af en enkelt chance til gæsterne i anden halvlegs indledende minutter, var det de blå, som styrede begivenhederne.

Kampen blev dog ikke lukket.
Sead Gavranovic var tæt på, da han fra distancen bragede bolden på overliggeren, og der var flere muligheder, som kom tæt på, men hvor den sidste skarphed fortsat manglede.

Der blev komponeret flere gode angreb af Jammerbugt FC offensiven, og et af dem, hvor der blev kombineret flot igennem Thisted defensiven var Lasse Storvang tæt på at sende i nettet. Det lykkedes ikke, men minuttet efter var angriberen på den igen.

Denne gang erobrede han selv bolden og satte en solotur ind mod gæsternes mål.

Her prikkede han bolden i det lange hjørne forbi Thisted keeperen og så fik Jammerbugt FC endelig, i den afsluttende fase af kampen, lukket opgøret til en fortjent og solid 2-0 sejr over lokalrivalerne fra Thy.

Jammerbugt FC virker dermed til at være på rette kurs og skal næste weekend spille den sidste træningskamp inden sæsonpremieren. Her gælder det Vendsyssel FF på udebane.