Jammerbugt FC ude af pokalen efter straffesparkskonkurrence i B1913

Foto: JammerbugtFC Thomas Jansen

Pokaleventyret sluttede før det for alvor kom i gang for Jammerbugt FC. B1913 og 2. runde blev således endestation i denne omgang for den blå bølge.

Undervejs i pokaldysten på Fyn så det dog længe ud til, at Jammerbugt FC planmæssigt skulle spille sig videre til næste runde mod det fynske Danmarksserie-hold. Men trods masser af gode scoringsmuligheder og spilovertag til Jammerbugt FC, skabte værterne pokaloverraskelsen.

-- annonce ---

Træværket stod i vejen undervejs og det samme gjorde en velspillende fynsk keeper. Dermed endte opgøret målløst og det samme gjorde den ekstra spilletid. Og så skulle der en straffesparkskonkurrence til at bestemme de to holds pokalskæbne, og her fik holdene endelig nettet til at blafre.

Hele otte spark hver skulle de ud i. Desværre missede Jammerbugt FC det sidste spark og dermed tog B1913 en 8-7 sejr og en billet videre til næste runde af Sydbank pokalen.

– Det var en pokalkamp, som den er skrevet i bøgerne, når man skal ryge ud. Vi havde et massivt spilovertag og masser af afslutninger og indlæg. Deres målmand er kampens spiller, og vi skal ud i ottende straffespark, inden det bliver afgjort, lød det fra en skuffet, men afklaret Bo Zinck efter kampen.

Cheftræneren kunne ikke bebrejde sine spillere for indsatsen, men måtte konstatere af effektiviteten manglede i offensiven.

– Spillerne gjorde, hvad de kunne i løbet kampen og det var som det skulle være rent indstillingsmæssigt. Vi skabte de chancer, der skulle afgøre kampen og vi skulle jo have vundet. Men deres keeper står en god kamp og de kæmpede virkelig flot, og respekt for det. Men vi taber kampen, fordi vi var ineffektive på den offensive del. På indlægsdelen og på afslutningsdelen. Vi rammer bl.a. underkanten af overlæggeren osv. osv. Det er selvfølgelig ikke godt nok, erkender cheftræneren, der gerne ville have været videre, men hurtigt skifter fokus. Og så ser han frem til det kommende pusterum, som den forestående landskampspause nu tilbyder. Her skal batterierne lades op, inden der på ny skal arbejdes hårdt på træningsbanen.

– Vi fik igen sent nogle nye spillere an og fik nogle svar ud af det. Nu venter der en lille god pause og det trænger vi alle sammen til. Vi skal lige have clearet hovedet og så kommer vi tilbage friske og klar til en række vigtige kampe. Så er vi klar til at give fuld gas igen. Så jeg er meget afklaret omkring det i aften. Vi er selvfølgelig trætte af, det slutter er, men det er sådan, det er. Vi var ineffektive og det er det, der kan skabe pokaloverraskelser. Vi får masser at se til i NordicBet Liga og det vil vi fokusere på nu.

B1913 – Jammerbugt FC: 0-0 (0-0)
Ekstra tid: 0-0 / straffesparkskonkurrence: 8-7

Jammerbugt FC: Nicolai Vinter Christensen – Kelvin Emmanuel Igbonekwu (Max Møller), Nikolaj Lyngø, Emil Adrendrup Nielsen, Solomon Onome Ogberahw (Mads Larsen) – Omar Natami (Michael Stokbro)( Martin Rom Nielsen), Marcus Sloth Jørgensen, Aleksander Nilsson, Bardhec Bytyqi – Mubaarak Mohamud Nuh (Abdramane Djitteye), Frederik Høgh (Ismael Sidibe). Ikke benyttet: Marcus Bundgaard Sørensen.