Jammerbugt FC træner et skridt nærmere VM

Foto: JammerbugtFC //Thomas Jansen

Der er stadig masser af arbejde at gøre, men i den netop afsluttede landkampspause i NordicBet Ligaen tog Jammerbugt FC’s assistenttræner Nabil Trabelsi, sammen med det Nigerianske landshold, et vigtigt skridt på vejen mod næste års VM-slutrunde.

Nabil Trabelsi, der udover at være en del af Jammerbugt FC’s trænerteam også er tilknyttet trænerstaben omkring det nigerianske A-landshold, var således rejst i landsholdslejr for at spille de to afgørende puljekampe i den igangværende VM-kvalifikation.

-- annonce ---


Og med en sejr over Liberia og en uafgjort mod Kap Verde sikrede Nigeria sig 1. pladsen i sin VM-kvalifikationsgruppe, hvilket betyder at mandskabet nu er klar til at tage del i de afrikanske playoff-kampe om de eftertragtede billetter til VM-slutrunden.

De øvrige ni hold, som er klar til at spille playoff, er Algeriet, Egypten, Ghana, Senegal, Marokko, DR Congo, Tunesien, Cameroun og Mali. Kampene spilles i marts 2022.

For en anden Jammerbugt FC-repræsentant var landkampspausen også succesfuld. Den unge svenske midtbanespiller, David Edvardsson, fik nemlig sin debut på det svenske U21 landshold som indskifter i en 4-0 sejr over Bosnien-Hercegovina. Det blev endda også til spilleminutter i svenskernes anden kamp, et 0-1 nederlag til Irland.

Tillykke til både David og Nabil med de flotte præstationer for deres respektive landshold.