Jammerbugt FC til formstærke Hobro med sejr i ryggen

Alya Touré
Alya Touré Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC

Jammerbugt FC spillerne fik en både vigtig og forløsende sejr i seneste runde, hvor det blev til 2-1 hjemme over Esbjerg fB. Nu skal de blåblusede forsøge at følge succesen op med nye point i en svær og spændende udekamp mod formstærke Hobro IK.

Foråret har været svært og udfordrende på flere fronter, men hjemme mod Esbjerg viste de unge Jammerbugt FC spillere, at de er lavet af et helt særligt stof. Der blev kæmpet bravt igennem alle 90 minutter af samtlige spillere og det gav fortjent tre point.

-- annonce ---

Holdet fik også skabt mere frem ad banen, hvilket har været et af forårets store forbedringspunkter. Blandt andre Alya Touré og Omar Natami var kilder til uro i Jammerbugt FC offensiven.

Nu skal der bygges videre på de gode takter, når holdet søndag løber ind på DS Arena for at krydse klinger med Hobro IK. Og her venter en svær opgave. Men Jammerbugt FC spillerne har grund til at tro på point igen. I efterårets to indbyrdes opgør hentede Jammerbugt FC nemlig hele fire point og vandt en snæver 1-0 sejr sidst holdet gæstede DS Arena.

Der er dog sket meget siden hos begge mandskaber, og Hobro IK har været et af forårets bedste hold i NordicBet Ligaen. Så der er lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp denne Påskedag, i hvad der er endnu et vigtigt opgør i kampen for overlevelse.

Der er kick off på DS Arena søndag d. 17. april kl. 16.00.