Jammerbugt FC taber med 10 mand i Lyngby

Christian Rye
Christian Rye Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Opgøret på Lyngby Stadion fredag aften mellem Lyngby BK og Jammerbugt FC blev skudt i gang med et festfyrværkeri arrangeret af hjemmeholdet, og det var også fredagens værter der skød med skarpt, da opgøret blev fløjtet i gang.

I respekt for opgavens størrelse var det et kompakt Jammerbugt FC mandskab, der åbnede opgøret. Lyngby BK var mest på bolden, men skulle arbejde tålmodigt og hårdt for at finde vej igennem.

Det var lige ved at lykkes efter seks minutter, hvor Jammerbugt FC defensiven tøvede med at sende bolden ud af feltet. Det gav den første farlige situation til Lyngby BK, men Jammerbugt FC slap med skrækken.

Det var primært på forsvarsarbejdet, at Jammerbugt FC brugte kræfterne, men efter 12 minutter blev der sendt et godt angreb frem ad banen. På godt forarbejde af Bardhec Bytyqi blev Solomon Onome Ogberahw sendt på skudhold, men det blev ved lige ved og næsten.

Herfra var det værterne, der skabte de fleste chancer. Efter et kvarter var det en fræk afslutning med hælen på et indlæg, der strøg lige forbi. Minutter senere var det et hug fra distancen.

I det hele taget måtte Jammerbugt FC stå dybt, og halvvejs i 1. halvleg blev hele holdet sendt helt ind på egen målstreg, da et indirekte frispark blev dømt halvanden meter fra mål. Men heller ikke her fandt Lyngby en vej igennem.

I det hele taget fightede Jammerbugt FC flot for at lukke af, og minuttet efter alle mand havde dannet mur på egen målstreg, var Jammerbugt FC hurtigt oppe i den anden ende og skabe deres hidtil største chance i kampen. Solomon Onome Ogberahw sendte et godt indlæg i feltet til Sead Gavranovic, som headede lige forbi foden af den ene stolpe.

Herfra kiggede Jammerbugt FC frem enkelte gang, mens Lyngby BK havde endnu et par nærgående forsøg. Men det virkede til, at Jammerbugt FC kunne fortsætte hele dagen, uden at lukke Lyngby helt ind over målstregen. Lige indtil kort før tid. Her blev opgaven nemlig lidt større. Nikolaj Lyngø fik sit andet gule kort indenfor få minutter og måtte dermed forlade kampen med et rødt kort.

Jammerbugt FC fik afværget endnu en farlig situation efter frisparket, men måtte nu kæmpe med en mand mindre de sidste 45 minutter. Lyngby lagde ekstra tryk på de sidste sekunder, inden et befriende pausefløjt.

Trygget aftog dog ikke i 2. halvleg. Tvært imod. I det første minut efter pausen havde værterne tre chancer på stribe, og efter 53 minutter gik den ikke længere. Værterne kom først på et indlæg, som blev headet i nettet.

Trods sine 10 mand kom Jammerbugt FC tæt på en udligning efter en times spil, da Emil A. Nielsen var lige ved at stange et indlæg i mål.

Men sådan gik det ikke og minuttet senere kombinerede Lyngby sig igennem og øgede til 2-0. Kort efter blev det også 3-0, og så var kampen reelt færdig.

Det blev da heller ikke til mere. Lyngby BK havde et stolpeskud, men stillingen endte 3-0 til hjemmeholdet, og så var det hjem til Jammerbugten uden point.

Nu er det vigtigt, at der hentes point i efterårets sidste runde, hvor Fremad Amager gæster Sparekassen Danmark Arena i en spændende kamp om placeringerne i rækkens nedre halvdel.

Lyngby BK – Jammerbugt FC: 3-0 (0-0)
42’ Rødt kort, Nikolaj Lyngø, Jammerbugt FC
54’ 1-0 Petur Knudsen, Lyngby BK
62 2-0 Frederik Gytkjær, Lyngby BK
65’ 3-0 Kasper Poul Mølgaard Jørgensen, Lyngby BK

Jammerbugt FC: Pape Seydou N’diaye – Aleksander D. Nilsson, Moussa Kamara, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen, Solomon Onome Ogberahw (Emil A. Nielsen) – Bardhec Bytyqi (Max Møller), Christian Rye, David Edvardsson, Omar Natami (Daniel Mortensen) – Sead Gavranovic (Ismael Sidibe). Ikke benyttet: Marcus Bundgaard Sørensen, Isiyaku Yusuf Nayara, Abdramane Djitteye.