Jammerbugt FC spiller første matchbold fredag aften

Foto: Jammerbugtposten.dk

Jammerbugt FC spiller den første af to matchbolde, når de blåblusede fredag aften træder ind på Sparekassen Vendsyssel Arena til et brag mod Brabrand. Et enkelt point er her nok til at sikre en overraskende, men også fortjent, oprykning til NordicBet Liga.

Jammerbugt FC indtager denne aften grønsværen med otte sejre på stribe i ryggen. Det er en præstation i sig selv, og så er netop denne kontinuitet en af nøglerne til den succes, holdet har opnået denne sæson.

-- annonce ---

Nu skal det hele gøres færdigt. Det oprindelige mål om en top seks placering er indfriet og en oprykning til landets næstbedste række ligger lige for fødderne. Men den skal stadig sparkes ind over målstregen, og det har de blåblusede i sinde at gøre fredag aften på en udsolgt hjemmebane.

I spillertruppen er der, som før enhver anden kamp i denne sæson, stor tro på sejr, men samtidig ydmyghed og en sund respekt for modstanderen på den anden side af midterlinjen.

– Brabrand IF kommer til at kæmpe med liv og sjæl for at få noget med hjem. Men vi spiller for at skabe historie i Jammerbugt FC, så mere motivation har vi ikke brug for, lyder det målrettet og motiveret fra Jammerbugt FC’s Bardhec Bytyqi alt imens forberedelserne til kampen er i fuld gang.

Brabrand har også sit at spille for. De jagter indædt en top seks placering og skal bruge point for at indfri den målsætning. Syv point har gæsterne hentet i de seneste tre runder og kommer således også til kampen i form og med tro på tingene.

Da de to mandskaber mødtes for knap to måneder siden, endte det med pointdeling i en 0-0 kamp. Skulle det scenarie gentage sig, rækker det for Jammerbugt FC til at hale oprykningen i land. Det står dog ikke i gameplanen, at holdet skal gå efter uafgjort.

– De kæmper om top seks og kommer med alt, hvad de har, så det bliver en svær kamp. Men vi har alt at spille for og vi glæder os helt vildt. Det bliver så fedt og vi vil gå ud og angribe kampen og gå 100 pct. efter det, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, og bakkes op af sin anfører, der ikke ryster på hånden, men vil vende presset til noget positivt.

– Nøglen til succes bliver, at vi kan bruge kampens betydning og den forhåbentlig store opbakning til vores fordel, siger Christian Rye, der melder klar til at gå forrest i en af de måske vigtigste kampe i klubbens historie.

At det betyder noget, eller rettere sagt meget, er måske ikke til at se på overfladen, hvor træning og forberedelser fornuftigt nok forløber som vanligt. Men spørges der ind til, er der ingen tvivl. Spillerne er top tændte og indstillet på at gøre det hårde arbejde færdigt.

– At sikre oprykning ville være den ultimative afslutning på en helt igennem fremragende sæson. Det ville betyde alt for klubben og holdet. Det fortjener vi alle med den indsats, der bliver leveret uge efter uge, understreger forsvarsspiller Simon Jensen, der har taget turen fra klubbens yngste ungdomshold og nu står klar til at spænde støvlerne til denne betydningsfulde kamp.

En lang sæson skal afgøres. De blåblusede kan gøre det selv. Men der er ingen gratis måltider i en stærk 2. division. Her må man kæmpe for hver en luns, og det gælder også fredag aften, hvor begge hold har sit at slås for.

Med det er der vist kun tilbage at sige, alle mand på lægterne. Lad os stå skulder ved skulder, når den blå bølge ruller.

Der er kick off på braget mod Brabrand fredag d. 28. maj kl. 19.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

OBS: Der kan nu meldes alt udsolgt til kampen. Du kan læse mere info om Covid-19 forbehold her: https://jammerbugtfc.dk/info-om-billetkoeb-og-covid-19-restriktioner-paa-stadion-3/