Jammerbugt FC søger salgschef

Foto: Jammerbugt FC Thomas Jansen

Kan du se dig selv indtage en nøglerolle i udviklingen af en ambitiøs og sund fodboldforretning, så er der her en spændende mulighed som Jammerbugt FC’s nye salgschef.

Jammerbugt FC skal i den kommende sæson spille i landets næstbedste fodboldrække og har ambitioner om at bygge yderligere på den positive udvikling, klubben gennemgår. En del af målsætningen er at styrke holdet, også uden for banen, og derfor søger Jammerbugt FC nu en energisk og initiativrig person til en nyoprettet stilling, hvor salg og udvikling af sponsorkoncept er det primære ansvarsområde.

-- annonce ---


Salg og aktivering af kommercielle koncepter

Som salgsansvarlig får du en nøglerolle på Jammerbugt FC’s hold uden for banen. Et hold, som består af en mindre administration, en aktiv bestyrelse og frivillige kræfter. Din rolle bliver at udvikle og drive forretningen omkring klubbens sponsorkoncept og øvrige kommercielle aktiviteter, og du vil som ansvarlig for salgs- og omkostningsbudget også have det overordnede ansvar for klubbens administration.

Som den primære drivkraft vil din vigtigste opgave blive salg og aktivering af sponsorater i samarbejde med den øvrige organisation. Herunder hører også den kommercielle del af kampafviklingen i forbindelse med klubbens hjemmekampe i NordicBet Ligaen samt igangsættelse af nye og værdiskabende forretningsområder.

Dertil skal du i samarbejde med den presse- og kommunikationsansvarlige bidrage til den videre udvikling og kommercialisering af klubbens mediestrategi.

Resultatorienteret og relationsskabende

Vi søger en person, der kan arbejde både strategisk og operationelt. En stærk netværker, der nyder at skabe salgsrelationer med lige dele ydmyghed og gå-på-mod, og som formår at møde både nuværende og nye samarbejdspartnere i øjenhøjde.

Dertil er salgserfaring en nøglekompetence – og har du tilmed tidligere arbejdet med sponsorkoncepter i sportens verden, kan det være en fordel. Erfaring og kompetencer indenfor events og konceptudvikling vil ligeledes gøre dig godt i denne stilling.

Men det afgørende er, at du har lysten og evnerne til arbejde målrettet, struktureret og resultatorienteret med både udvikling og drift af en spændende fodboldforretning i rivende udvikling.

Et stærkt fællesskab i fremdrift

Jammerbugt FC tilbyder et stærkt fællesskab med en uformel omgangstone og i et ambitiøst set up med fleksible arbejdsrammer og stor mulighed for at præge både arbejdsdag og klubbens kommercielle udvikling fremadrettet.

Der er tale om en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer og med mulighed for at have udgangspunkt fra klubbens kontor i Pandrup.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jammerbugt FC’s bestyrelsesformand, Bøje Holmsgaard Lundtoft på 27 79 52 53 eller blt@jammerbugt.dk. Ansøgninger sendes ligeledes til denne mail.