Jammerbugt FC søger engelskunderviser til ugentlig undervisning

Jammerbugt FC logo

JOBANNONCE: I takt med der er kommet er flere spillere med udenlandsk nationalitet i Jammerbugt FC’s NordicBet Liga trup, søges nu en engelskunderviser til undervisning to gange ugentligt af 2-3 timers varighed.

Her får du en mulighed for at bidrage til udvikling og integration af en flok motiverede og ambitiøse unge mennesker. Der skal forventes undervisning af ca. 6-8 personer i alderen 18-23 år og undervisningen vil foregå i Pandrup. Løn efter kvalifikationer.

-- annonce ---

Vi søger en person, der har kompetencer inden for og erfaring med undervisning i engelsk, og forestiller os du er læreruddannet, lærerstuderende eller pensioneret lærer, eller at du har/er i gang med en sprogfaglig uddannelse med engelsk sprog, litteratur el.lign. som hovedfag.

Synes du dette lyder som en interessant mulighed og kan du lide at undervise og hjælpe andre med at dygtiggøre sig i fremmedsprog samt tiltales du af udfordringen ved et udvikle både dig selv og andre i et anderledes undervisningssetup, hører vi gerne fra dig.

Kontaktperson ved spørgsmål eller ansøgning: 
Bo Zinck
Cheftræner, Jammerbugt FC
Mobil: 40 60 20 53
E-mail: bo.zinck@tibnor.com