JAMMERBUGT FC SLÅET I TÆT OPGØR MOD BRABRAND

Print Friendly, PDF & Email

Det var med fornyet energi og tre point i bagagen, at Jammerbugt FC lørdag tog turen til den svære udebanekamp i Brabrand.

Her var målet en ny sejr, i håbet om at få opbygget et stime af gode resultater. Det startede også ganske fornuftigt på den regnvåd bane i Brabrand, hvor der som ventet var tryk på tacklingerne fra begge mandskaber.

Der var god intensitet på opgøret fra start, og som holdene blev spillet varme, kom der også målchancer i begge ender. Omkring de tyve minutter inde i kampen sendte værterne et frispark mod mål, men Emil Kobberup tippede lige ved overliggeren bolden til hjørne.

Fem minutter senere var det Jammerbugt FC’s tur og her var skarpheden lige som den skulle være. Både i afleveringer og afslutning. Et hurtigt indkast af Christian Rye og en aflevering frem i fødderne på Zander Hyltoft, der på sin første berøring finder Viktor Ahlmann på kanten af feltet. Jammerbugt FC angriberen kigger op og sender en millimeter præcis bold henover Brabrand forsvaret til den modsatte side af feltet, hvor Sead Gavranovic piller den fint ned og sætter den konsekvent i nettet i det lange hjørne. Et flot angreb og et flot mål af Jammerbugt FC.

1-0 til Jammerbugt FC, der så ud til at fortsætte, hvor holdet slap i sidste weekends sejr hjemme over Dalum IF. Men kort efter var Brabrand tæt på at svare hurtigt igen, og igen var det en dødbold, der blev farlig. Et frispark blev sendt ind over og bagerst i feltet blev en Brabrand pande sat på bolden, som strøg lige forbi foden af den ene stolpe.

Inden pausen blev det til et par muligheder mere. Mads Larsen var lige ved at sende bolden i mål efter et fint gennembrud på venstrekanten og Viktor Ahlmann havde en god aktion en mod en med en Brabrand forsvarer. Det gav et hjørnespark, som Jammerbugt FC i øvrigt havde en hel del af, og her blev et Nikolaj Lyngø hovedstød viftet lige over mål.

Men modsat situationen, der førte til føringsmålet, så manglede den sidste skarphed i forsøget på at udbygge føringen. I stedet kom Brabrand tilbage og således holdt føringen ikke 1. halvleg ud. Kort før pausen var hjemmeholdet på pletten til 1-1 i den anden ende, og det var efter de første 45 minutter ligeså tæt som forventet.

Efter pausen fortsatte det med at være en jævnbyrdig og god fodbolddyst med både dueller og målchancer. Desværre var det denne dag Brabrand, som var skarpest og havde de sidste marginaler på deres side. Med ca. et kvarter igen bragte værterne sig foran 2-1, og dybt inde i overtiden, slog Brabrand sejren fast med yderligere en scoring.

Således lød slutresultatet 3-1 til Brabrand. Et ærgerligt resultat efter en ellers god fodboldkamp, hvor begge mandskab bidrog til et medrivende opgør.

Nu vendes snuden igen hjem til Nordjylland, hvor genopbygningen af Fort Jammerbugt forhåbentlig fortsætter med endnu en hjemmesejr.

Brabrand – Jammerbugt FC: 3-1 (1-1)
26’ 0-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
43’ 1-1 Anton Søjberg, Brabrand
76’ 2-1 Kasper Nygaard Andersen, Brabrand
93’ 3-1 Anton Søjberg, Brabrand

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Christian Rye, Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen –Max Møller (Sonny Jakobsen), Sebastian Mourier, Zander Hyltoft, Bardhec Bytyqi – Sead Gavranovic, Viktor Ahlmann (Morten U. Thomsen).