Jammerbugt FC sejrede over Middelfart på Sparekassen Vendsyssel Arena

Print Friendly, PDF & Email

Der var lagt op til en jævnbyrdig kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag eftermiddag, hvor fynske Middelfart Boldklub var på besøg til dyst om tre point. Og jævnbyrdig var lige præcis, hvad det blev.

Det var endnu en nøglekamp, endnu en forårsfinale og til sidst endnu en sejr. Den sjette på stribe og således endnu tre point, som denne gang skulle arbejdes hjem.

Det var en taktisk affære med to velorganiserede hold. Men der blev nu alligevel skabt en række målchancer i begge ende. Allerede indenfor de første fem minutter var der optræk til en scoring fra de blåblusede. Nikolaj Lyngø sendte fra midterforsvaret en millimeter præcis aflevering dybt og over gæsternes forsvar. Morten U. Thomsen fik taget bolden til sig, men tabte et skridt, så gæsternes målmand fik hænderne omkring den løse bold i feltet.

Minuttet senere var det tæt på i den anden ende, da et frispark fra distancen smøg sig forbi ydersiden af den ene stolpe. Efter et kvarters spil måtte Jammerbugt FC keeper, Marcus B. Sørensen, i aktion, da han med en flot fodparade fra en spids vinkel fik blokeret et skud.

Det var Jammerbugt FC, som fik nettet til at blafre. En super assist fra Sead Gavranovic fandt Lasse Storvang, som resolut sendte et hårdt og fladt hug mod det lange hjørne. 1-0 til hjemmeholdet, som formåede at holde føringen til pausen. Også selvom det var Middelfart, der var mest på bolden, mens Jammerbugt FC kom til at stå dybt i banen i løbet af de første 45 minutter.

Efter pause lod det til at hjemmeholdet var blevet beordret frem. I hvert fald startede de blå med at angribe i et forsøg på at lukke kampen. Det var meget tæt på at lykkes allerede to minutter inde i anden halvleg. Lasse Storvang førte an i et højt pres og fangede den fynske målmand, inden han erobrede bolden. Men fri mod mål fik angriberen overbalance og snublede, inden en afslutning blev sendt i det tomme mål.

Bardhec Bytyqi fik også en stor chance for at øge føringen, men måtte se sit forsøg gå langt over mål. I stedet forsøgte Middelfart at slå igen og på ny endte de blåblusede med at stå langt tilbage på egen bane. De lagde imidlertid en disciplineret og meget arbejdsom indsats for dagen, og det sikrede de tre point denne dag. Det og så Marcus B. Sørensen, som med et par store redninger sørgede for sæsonens niende cleansheet.

Det var måske ikke kønt denne lørdag, men det var i den grad skønt. Vigtige tre point blev kriget hjem mod et af rækkens stærkest hold, og med 0-0 på Østerbro Stadion mellem B 93 og Thisted FC har Jammerbugt FC nu seks point ned til rækkens andenplads.

Jammerbugt FC – Middelfart: 1-0 (1-0)
22’ 1-0 Lasse Storvang, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask (Simon Jensen), Nikolaj Lyngø, Søren V. Pedersen, Mads Larsen (Max Møller) – Bardhec Bytyqi (Emil A. Nielsen), Christian Rye, Issah Salou (Anders R. Jensen), Sead Gavranovic – Lasse Storvang (Viktor Ahlmann), Morten U. Thomsen. Ikke benyttet: Elie Gindo, Magnus Nielsen.