JAMMERBUGT FC Sejr over FC Sydvest sikrer matchbold til næste hjemmekamp

Sead Gavranovic
Sead Gavranovic Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC spillede sig lørdag til en matchbold med sejren på 1-0 hjemme over FC Sydvest. En sejr der sagtens kunne have været flere mål større.

Trods de truende tunge skyer over Sparekassen Vendsyssel Arena var stemningen god blandt de mange fremmødte tilskuere, og humøret steg yderligere i takt med hjemmeholdet spillede sig til den ottende sejr på stribe.

Jammerbugt FC tog initiativet fra første fløjt og dominerede opgøret i alle 90 minutter. Den første chance kom allerede efter seks minutter, da Søren V. Pedersen ved bagerste stolpe var tæt på at heade et hjørnespark i kassen.

I det hele taget resulterede det markante spilovertag i en lang række hjørnespark, og Jammerbugt FC blev farlige på størstedelen af dem. Søren V. Pedersen kom tæt på igen. Denne gang afsluttede han et indlæg med en flugter, men gæsternes keeper fik lappen på og sendte bolden ud til en nyt hjørnespark.

Halvvejs i 1. halvleg var det Bardhec Bytyqis tur til at komme tæt på. Den driblestærke offensivspiller satte med et hurtigt fodskifte et par Sydvest spillere og fra kanten af feltet bankede Bardhec på mål. Men Sydvest keeperen var igen på sin plads.

Også Sead Gavranovic og Lasse Storvang havde gode målchancer, men ind ville bolden ikke. Gæsterne havde travlt med at forsvare og fik ikke skabt meget i den anden ende. Dog stak de afsted i en hurtig kontra efter en halvtimes spil, men her tog angriber Viktor Ahlmann det lange løb med hjem i eget forsvar og kastede sig ned i en blokering, inden gæsterne nåede at sende en afslutning på mål.

En aktion der satte en tyk streg under, hvad dette Jammerbugt FC mandskab stor for, udover det gode chanceskabende spil fremad banen – og det er holdånd og hårdt arbejde.

Pausestillingen lød 0-0, men Jammerbugt FC havde skabt nok til at føre med mere end et mål. Og der skulle da heller ikke gå mange minutter efter pausen, inden bolden endelig lå i nettet. I venstre side byggede Jammerbugt FC et angreb op, inden Issah Salou sendte en bold indover. Den blev rettet af og så dukkede Sead Gavranovic op og med et fladt hug sendte han bolden ind i det lange hjørne til stor forløsning og en velfortjen 1-0 føring.

Lasse Storvang var senere tæt på at øge til 2-0. Det samme var Sead Gavranovic, da indskiftede Emil A. Nielsen headede en bold videre i dybden. Gæsternes målmand fik dog reddet ved foden af den fjerne stolpe.

Det blev ikke til flere mål. FC Sydvest forsøgte at svare igen og kom mod kampens afslutning lidt længere frem på banen. Men trods hele seks minutters overtid kom hjemmesejren aldrig i fare. Således endte det for ottende kamp i træk med tre fortjente point.

De blåblusede blev sendt af banen til stående klapsalver fra hjemmepublikummet, inden fokus blev rettet mod 3. halvleg, hvor B 93’s kamp blev fulgt tæt på skærmen. Trods gode erfaringer med 3. halvleg på disse kanter, lød der dog ikke flere jubelbrøl denne lørdag i Jammerbugten. B 93 hentede nemlig en 2-1 sejr over Dalum IF og dermed er intet endnu afgjort.

Men Jammerbugt FC, som fortsat er seks point foran B 93, sikrede sig en matchbold, og den skal spilles den kommende fredag hjemme mod Brabrand i et brag af en kamp.

Jammerbugt FC – FC Sydvest: 1-0 (0-0)
49’ 1-0 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask, Nikolaj Lyngø, Søren V. Pedersen, Mads Larsen – Bardhec Bytyqi (Ellie Gindo), Issah  Salou, Christian Rye, Sead Gavranovic (Anders R. Jensen) – Lasse Storvang (Emil A. Nielsen), Viktor Ahlmann (Michael Stokbro). Ikke benyttet: Emil From, Simon Jensen, Magnus Nielsen.