Jammerbugt FC og Bardhec Bytyqi har forlænget samarbejdet med endnu et år

Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC

Jammerbugt FC og Bardhec Bytyqi har forlænget samarbejdet med endnu et år forud for den kommende sæson i NordicBet Ligaen.

Den teknisk stærke offensivspiller har været en vigtig brik for de blåblusede i den nu afsluttede oprykningssæson, hvor Bardhec har været flittig med både mål og assists. Derfor glæder cheftræner Bo Zinck sig også over, at have fået endnu en vigtig brik på plads forud for den kommende sæson.

-- annonce ---

– Bardhec har været en af vores store profiler i 2. division. Vores topscorer i den seneste sæson og en profil i rækken. Han har haft stor indflydelse på vores oprykning og har sammen med truppen, samt klubben i det hele taget, været igennem en god udvikling, og er også klar til det næste skridt. Vi er glade for, det bliver med os, og er meget tilfredse med forlængelsen. Nu skal Bardhec, sammen med den øvrige trup, udvikle sig til nye højder, fortæller Bo Zinck.

Tanken om at skulle spille 1. Division er ikke ny for Bardhec Bytyqi. Det har de senere sæsoner været en klar ambition og at det nu er lykkes med Jammerbugt FC, glæder kantspilleren.

– Jeg har længe haft overvejelser, om at tage skridtet videre og havde også muligheden, men valgte at afslå. På grund af de stærke relationer, jeg har skabt med klubben, og menneskerne i og omkring. Især Bo har en kæmpe andel i min personlige udvikling og er også en stor grund til, jeg valgte at forlænge. Og så selvfølgelig muligheden og udfordringen i at kunne føre det her spændende projekt videre i 1. Division, forklarer Bardhec Bytyqi, som ikke er rykket op blot for at spille med.

– Jeg er en mand på mission. Hvad end der skal til for at vinde, må vi levere det. Det er den mentalitet, jeg går i ind til den nye sæson med. Der er ikke mange, der tror, vi kan overleve i NordicBet Ligaen, og det bruger vi som motivation til at træne endnu hårdere og forberede os til den kommende sæson. Det kommer til at blive superspændende, og der venter mange fede kampe, men vi skal ikke bare være der for at være med. Vi skal viderebringe den selvtillid, holdgejst og evne til at vinde kampe, vi har opbygget. Hvis vi formår det, er jeg ikke tvivl om, vi kan overraske rigtig mange mennesker. Alt i alt, glæder jeg mig utroligt meget.

Bardhec Bytyqi og resten af Jammerbugt FC mandskabet tager hul på forberedelserne til den nye sæson i den kommende weekend.