Jammerbugt FC leverede mod AB men fik ikke fuldt udbytte

Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC leverede på ny en stærk præstation, da det blev til point hjemme mod formstærke AB i weekenden.

Det blev imidlertid også en præstation, hvor man efterfølgende stod tilbage med følelsen af, at det burde være blevet til noget mere. Sejren havde været lige om hjørnet, men man nåede aldrig det sidste stykke i mål, trods de gode takter.

Det startede dog med masser af skarphed og præcision, da Mads Larsen diskede op med en af sine specialiteter i form af en vaskeægte frisparksperle efter blot 14 minutters spil på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Føringsmålet var et signal om, at Jammerbugt FC havde tænkt sig at tage kampen op mod et AB hold, der havde vundet alt de havde været i nærheden af i sæsonens indledning.

Det fik de ikke lov til på deres tur til Jammerbugten, men gæsterne fik til gengæld udlignet til 1-1 otte minutter før pausen. En udbygning af føringen havde ellers ligget i luften, bl.a. lugtede det ved 1-0 af et straffespark til hjemmeholdet, men i stedet kom AB altså tilbage i kampen og holdene kunne gå til pause med samme udgangspunkt som ved startfløjtet.

Jammerbugt FC fastholdt et højt niveau i 2. halvleg og kunne have scoret sejrsmålet, hvilket ikke ville have været ufortjent trods den stærke modstander AB.

– Vi spiller en god kamp og dominerer i store perioder, men vi mangler desværre den sidste skarphed for at score målene. Jeg tror AB er rigtig godt tilfredse med at få 1 point i dag, i en kamp hvor vi er klart det farligste og bedste hold på banen, evaluerede Jammerbugt FC’s Sead Gavranovic efter kampen.

Sead var på en og samme tid tilfreds og ærgerlig. Præstationen havde været i top, men slutresultatet var to point for let.

– Vi må ud og arbejde videre på skarpheden, da det i rigtigt store dele ser så godt ud for os i kampene, og nu står vi med to point, hvor vi føler det skulle have været seks. Men det er der ikke noget at gøre ved, vi må arbejde videre og så skal vi nok få hul på bylden, hvis vi fortsætter sådan her, forudser Sead Gavranovic, der sammen med resten af mandskabet, at det hul kommer allerede i midtugen, hvor turen går til Thisted. Her venter lidt af en lokal klassiker mod tilbagevendte Thisted FC.

Jammerbugt FC – AB: 1-1 (1-1)
14’ 1-0 Mads Larsen, Jammerbugt FC
37’ 1-1 Seejou King, AB

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Glenn Rask (Michael Stokbro), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø (Mikkel Konnerup), Mads Larsen – Sead Gavranovic, Christian Rye, Zander Hyltoft, Bardhec Bytyqi – Viktor Ahlmann, Morten U. Thomsen (Sonny Jakobsen).