Jammerbugt FC led snævert nederlag i Køge

JammerbugtFC Logo
Print Friendly, PDF & Email

Søndag over middag skulle Jammerbugt FC forsøge at følge op på en ganske fornuftig tyvstart på foråret, der endte med 1-1 i den udsatte efterårskamp mod Fremad Amager.

I den reelle start på forårets fodboldprogram stod HB Køge på den anden side af midterlinjen på Capelli Sport Stadion i Køge, hvor forårssolen tilmed tittede frem. Med andre ord var der et skønt fodboldvejr.

Det forløb dog ikke planmæssigt denne dag i Køge, selvom kampen indledningsvis startede meget jævnbyrdigt. Som minutterne gik, var det imidlertid værterne, som satte sit mest på bolden. HB Køge cirkulerede fint bolden rundt, men kunne ikke umiddelbart finde vej igennem til målchancerne i kampens første minutter.

Efter ti minutters spil blev det farligt første gang, men Jammerbugt FC fik afværget til et hjørnespark, som efterfølgende blev håndteret uden de store problemer. Men det viste sig at være et varsel om, hvad der var på vej.
Få minutter senere fik værterne nemlig tildelt et frispark nogle meter udenfor feltet, og det blev sendt direkte mod mål. Undervejs blev bolden rettet af i muren, og selvom Pape nåede at få en handske på i målet, trillede bolden over stregen til 1-0.

Trods den relativt tidlige scoring var det ikke mange chancer, der blev skabt. Hverken i den ene eller anden ende. Begge hold forsøgte, men begge havde de også besvær i det fremadrettede spil.

Små ti minutter før pausen satte Jammerbugt FC til gengæld et godt direkte angreb sammen. Bolden blev hurtigt flyttet frem ad banen, hvor Bangoura fandt Mubaarack Nuh, der fra kanten af feltet med et kort aftræk sendte bolden fladt i det lange hjørne. En flot afslutning, der sikrede en udligning til 1-1.

Desværre holdt resultatet ikke til pausen. Igen var det en dødbold, der gav problemer for Jammerbugt FC. Et frispark i hjemmeholdets venstre side blev sendt i feltet, og her kiksede opdækningen ved bagerste stolpe. Med 1. halvlegs sidste aktion sendte HB Køge sig således på ny i front.

Det havde været en jævnbyrdig affære i de første 45 minutter, men det var nu Jammerbugt FC, der skulle ud at jagte efter pausen. Jammerbugt FC skabte da også nogle farlige situationer. Bl.a. kom Emil Arendrup Nielsen tæt på efter et hjørnespark.

Det var imidlertid værterne, der fik 2. halvlegs største chance, nemlig et straffespark. Inden da var Jammerbugt FC blevet reduceret til 10 mand, da Farid Ikene efter godt en times spil blev præsenteret for sit andet gule kort. Alt dette skete inden for få minutter, og pressede Jammerbugt FC mandskabet, der forsøgte at lave et comeback. Men keeper Pape sørgede med en super redning på straffesparket for at holde holdet inde i kampen.

Alligevel blev det for svært for et Jammerbugt FC i undertal at finde vej tilbage i opgøret, og værterne tog dermed alle tre point, mens Jammerbugt FC måtte tomhændet hjem og gøre klar til endnu en udebanetur den kommende weekend, hvor den blå bølge ruller til Fredericia.

HB Køge – Jammerbugt FC: 2-1 (2-1)
14’ 1-0 Daniel Thøgersen, HB Køge
37’ 1-1 Mubaarack Nuh, Jammerbugt FC
45’ 2-1 Luca Racic, HB Køge

Jammerbugt FC: Pape Seudou Ndianye – Kelvin Emmanuel Igbonekwu (Abdramane Djitteye), Rayan Senhadji, Ismael Sidibe, Emil Adrendrup Nielsen (Solomon Onome Ogberahw) – Alya Toure, Farid Ikene, Sekoua Tidiany Bangoura (Diogo Balau), Diogo Pimentel, Mubaarak Nuh (Yan Bouché) – Emanuel Kulego (Boubacar Haidara). Ikke benyttet: Nicolai Vinter Christensen, Abdelhamid Marwann Touati.